pondělí 6. března 2017

Inhumans jsou kompletní, tohle je královská rodina z nového seriálu od Marvelu

Přípravy na natáčení seriálu jsou u Marvelu v plném proudu.

Inhumans původně byli plánovaní jako film, který by měl Marvelům nahradit X-meny. A mluvilo se dokonce hodně dlouho o Vinu Dieselovi jako Black Boltovi. Jenže nakonec je všechno jinak. Inhumans nás čekají v podobě televizního seriálu.

Natáčet se začne už brzy a v uplynulém týdnu bylo potvrzeno hned několik castingových voleb, díky čemuž známe v podstatě všechny hlavní role.

Takže - tohle je vaše nová královská komiksová rodina, která by měla už na podzim dorazit do ABC, přičemž první dva díly by měly být po omezenou dobu k vidění jako jeden film v IMAX kinech.

Inhumans se v koprodukci Marvelu a ABC dostanou na obrazovky pod vedením executive producerů Scotta Bucka (Dexter, Iron Fist), Jepha Loeba (Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage) a Jima Choryho (Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage). Scott Buck bude fungovat i jako showrunner. Režie prvních dvou epizod, ze kterých vznikne i film, se chopí Roel Reine (Admiral, Black Sails).

Anson Mount jako hlava rodiny Black Bolt, který dokáže svým hlasem zničit co mu do cesty přijde

Iwan Rheon jako Maximus, bratr Black Bolta a ,,Loki" této rodiny
Serinda Swan jako královna Medusa,
Ken Leung jako Karnak
Eme Ikwuakor jako Gorgon, Black Boltův bratranec a vůdce armády, který dokáže jedním dupnutím vyvolat seismické vlny

Mike Moh jako Triton - další Black Boltův bratranec, umí žít pod vodou

Sonya Balmores jako Auran, šéfka královské stráže

Isabelle Cornish jako Crystal, sestra Medusy a nejmladší členka rodiny,má schopnost kontrolovat živly

Ellen Woglom - její postava zatím nemá jméno, ale měla by být tak soustředěná na svůj zájem o vesmír tak, že v běžných sociálních schopnostech pokulhává, zřejmě bude tou postavou, skrz kterou budeme Inhumans poznávat



2 komentářů:

  1. Skoda ze to dela ABC, mam o to lehce strach. Radsi bych to videl treba na Netflixu (samozrejme i z praktickych duvodu). Jinak ke castingu - v prvni rade diky bohu za neobsazeni Vina Diesela, na Black Bolta se mi vubec nehodi. O Anson Mountovi slysim prvne, ale vizualne se tim docela trefili. Nejvic se mi libi obsazeni Iwana Rheona do role Maxima. To je samozrejme ultra magor a Rheon uz predvedl, ze tohle umi zahrat skvele :) Medusa s Karnakem za mne zatim nic moc, ale buh vi jak to bude vypadat v serialu. Co absolutne nechapu je cernej Gorgon. Tohle nahodne meneni postav za cernochy jen kvuli PC mi leze krkem. V komiksu je to takovej obrovskej bilej "drevorubec"....a tady? No skoda mluvit. Zbytek nevypada uplne zle, hodne bude zalezet, jak budou vypdat v serialu (kostymi a masky) a jak budou samozrejme hrat. Doufam, ze to bude mit slusny rozpocet. Plus by bylo fajn, kdyby postava Ellen Woglom byla vystavena ucinkum terrigeni mlhy a stala se novym nuhumanem a poznavala svet inhumans v Attilanu.

    Btw. Velitelka kralovske straze se jmenuje Auran, nikoliv aura :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zdá se že všichni až na Rheona budou mít schopnost být superotravněnesympatický :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.