středa 8. března 2017

Bad Boys 3: Mizerové bez režiséra a scenáristy, co bude dál?

Joe Carnahan říká sbohem kvůli názorovým neshodám na podobu třetího dílu.

Režisér a scenárista Joe Carnahan začíná být trochu jako Guillermo del Toro. Množství projektů, se kterými je spojován, je větší, než kolik jich nakonec realizuje.

Momentálně opustil Bad Boys for Life aneb Mizery 3, údajně kvůli neshodám na podobu filmu a také z časových důvodů.  Carnahan byl přitom spojován s filmem už delší dobu, psal pro něj scénář a letos se mělo začít s natáčením tak, aby příští rok mohli Mizerové vtrhnout do kin.

Místo toho teď musí SONY přibrzdit a hledat nového režiséra a možná i scenáristu. Carnahan byl nedávno oznámen jako režisér amerického remaku akční pecky The Raid a měl by psát také X-force s tím, že tuhle Deadpoolovu týmovku by mohl potenciálně režírovat.

Vůbec bych se ale nedivil, kdyby nakonec netočil ani Raid, těch projektů, ze kterých vycouval je v posledních letech dost - například pořád není jasné, co bude s projektem Five Against a Bullet, na který  ještě v prosinci 2016 podepsal smlouvu Jackie Chan. Carnahan také opustil před časem remake thrilleru Death Wish (rovněž kvůli názorovým rozdílům) a film Motorcade, který měl točit pro Dreamworks. Ale abychom mu nekřivdili, pár věcí dokončil - jako například v lednu eRkový scénář k filmové verzi Uncharted.

Bad Boys for Life se tak ocitají ve vzduchoprázdnu a je otázkou, zda to rozchodí. Willa Smithe výhledově čeká Suicide Squad 2 a tak nebude možné posouvat natáčení Mizerů jen tak. A pokud se rychle nenajde režisér a scenárista, který by práci na filmu dokončil, čeká nás další kdoví jak dlouhý odklad.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.