čtvrtek 30. března 2017

Black Lightning - výroba pilotu nového seriálu začala, podívejte se jak bude vypadat hlavní superhrdina

CW nestačí, co mají. A tak ke svému superhrdinskému seriálovému kvartetu Arrow, Flash, Supergirl a Legends of Tomorrow plánují další přírůstek. Black Lightning.

V hlavní roli se představí Cress Williams a výroba je v plném proudu. Jako executive produceři se na projektu podílí čtveřice Greg Berlanti, Salim Akil, Mara Brock a Sarah Schechter, režii má na starost Salim Akil.

Black Lightning se na komiksovém trhu objevil v roce 1977. Jeho pravé jméno je Jefferson Pierce a umí od narození vytvářet elektromagnetická pole a manipulovat s nimi. Po letech se se svojí rodinou vrátí do rodné čtvrti, kde pracuje jako ředitel školy, když ale jeden jeho student zemře rukama místního gangu, rozhodne se Pierce využít svých schopností a situaci ve městě změnit.

Black Lightning je typický černošský hrdina, který je reakcí na problémy černošské komunity - a jako takový je současně mimořádně zajímavý pro televizní stanice, které s jeho pomocí mohou početnou cílovou skupinu mladých afro-amerických diváků zasáhnout.

Kostým navrhla Laura Jean Shannon, která navrhovala i kostým Iron Mana, takže v tomto směru je Black Lightning ve správných rukách, co říkáte?

Související: Nejlepší komiksové seriály z poslední doby


0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.