sobota 11. února 2017

Strážci Galaxie Vol. 2 dostali v testovací projekci dokonalých 100 bodů!

Čeká nás nejlepší Marvel film, jaký byl dosud natočen?


Hollywood Reporter přišel s informací, že Strážci Galaxie 2 mají za sebou testovací projekci a obdrželi v ní naprosto výjimečné skóre 100 z možných 100 bodů. Tím se stali nejúspěšnějším filmem Marvelu v rámci testovacích projekcí. Až dosud vedli Iron Man 3 a první Avengers, kteří se pohybovali v číslech nad 90, nikdy ale nesáhli na rovnou stovku.

Ze všech dostupných informací, fotek, videí, teaser trailerutraileru i Super Bowl spotu to vypadá, že Strážci Galaxie 2 by opravdu takovou pecku mohli být. Ale ještě než začnete vyhazovat radostí klobouky do vzduchu, je třeba mít na paměti doplňující informace ohledně těchto testovacích projekcí.

Zatímco jiná studia se pro testovací projekce snaží dát dohromady co nejpestřejší a nejobjektivnější vzorek, Marvel na testovací projekce bere především lidi z okruhu svých blízkých, rodin a přátel. To znamená, že na projekci jsou lidé, kteří mohou být nějakým způsobem náchylnější k tomu, hodnotit film pozitivně. Na druhou stranu, pořád i těmto lidem z toho vyšli Strážci Galaxie 2 nejlépe ze všech marvelovek a to znamená, že i kdyby měřítko objektivity bylo lehce posunuté, čeká nás nejspíš strašná pecka.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.