pátek 3. února 2017

Marvel představil Runaways

Tohle jsou noví hrdinové, jejichž komiksová dobrodružství už se chystala několik let. Dlouho to vypadalo že z toho nic nebude, ale zdá se, že televizní seriál už nic nezastaví.

Zleva doprava tak jak se díváte na fotku nás čekají jako Runaways:

Ariela Barer (New Girl, One Day at a Time) jako Gertruda Yorkes je telepaticky napojená na dinosaura
Lyrica Okano (The Affair, Unforgettable) jako čarodějnice Nico Minoru
Rhenzy Feliz (Teen Wolf, Casual) jako šéf týmu Alex Wilder
Gregg Sulkin (Faking It, Don’t Hang Up, Anti Social) jako Chase Stein vyzbrojený speciálními rukavice, které ukradne svému otci
Virginia Gardner (Goat, Little Bitches) jako mimozemšťanka Karolina Dean
Allegra Acosta (100 Things to do Before High School, Just Add Magic) jako supersilná mutantka Molly Hernandez



Tahle šestka různorodých, často samotářských postav, zjistí, že jejich rodiče jsou tým superzloduchů - a rozhodne se vydat se jinou cestou.

Seriál připravuje televizní divize Marvelu pro Hulu a všichni zúčastnění se zatím nad castingem naprosto rozplývají, tak doufejme, že to není jen součást PR, ale má to reálné základy.

Co na casting říkáte?

3 komentářů:

  1. Chtělo by to Victora Manchu, ale tomu by museli kompletně překopat příběh, jelikož šlo o syna Ultrona. S Nico by to mohlo být zajímavé, když její matku představili v Doctoru Strangeovi a hlavně jsem zvědavý na Old Lace, když ještě nepředstavili Savage Lands.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pokud si spravne pamatuju, Victor Mancha se objevil v serii az pozdeji, ne? (stejne jako jini clenove tymu) Tak nejak predpokladam, ze prvni serie se bude zabyvat prvnim pribehovym obloukem, ktery konci smrti jedne z postav (nechci tady spoilovat, ale oba dva vime o kom mluvim). Jeho origin by se taky mohl upravit, ikdyz nevidim problem v tom, ze by to byl Ultronuv syn (snad jen z casoveho hlediska to moc nesedi, vzhledem k tomu, kolik casu se Ultron v MCU vyskytoval). Ostatne bych se vubec nedivil, kdyby se hodne prepisovalo. Nejak si treba neumim predstavit na obrazovce pritomnost obru :)

      Kazdopadne Old Lace nemela snad nic spolecneho s Savage Landem, ne? Pokud si spravne pamatuju, tak slo o geneticky modifikovaneho dinosaura z budoucnosti. Uz je to ovsem nejaky ten patek, co jsem Runaways cetl...Kazdopadne i kdyby to tak nebylo, nevidel bych v tom problem. To ze se v MCU jeste Savage Land nepredstavil bych nepovazoval za prekazku ho tam zobrazit :)

      Ale jinak super zprava. Zrovna nedavno jsem tu psal, ze doufam, ze tohle nakonec fakt vznikne. Ovsem s castingem moc spokojeny nejsem :( Obvzlaste postava Gertrudy a Molly mi prijde oproti predloze naprosto mimo. Rad se ovsem necham prekvapit :)

      Vymazat
    2. Těch postav už se rasově nebo genderově v MCU překopalo tolik, že s tím problém nemám. O kvalitě hraní nic říct nemůžu, ale Marvel snad jako vždy ví co dělá. Strach mám však u seriálu Cloak and Dagger, kde ti herci vypadají fakt hloupě.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.