středa 1. února 2017

Liam Neeson a Boj sněžného pluhu s mafií?

Liam Neeson už se zase mstí. Ten chlap si nedá pokoj.

A my ho v tom podporujeme. Od té doby, co Clint Eastwood začal točit Oscarové filmy a Bruce Willis sračky je totiž Liam Neeson jedním z posledních obyčejných akčních hrdinů. A že je v téhle poloze naštvaného everymana (byť to vlastně nikdy everyman není) skvělý, to už jsme viděli několikrát.

Tentokrát nás čeká v americké verzi úspěšného a oceňovaného akčního thrilleru s prvky černého humoru Boj sněžného pluhu s mafií. Ten v roce 2014 natočil norský režisér Hans Peter Molland se Stellanem Skarsgårdem v hlavní roli.

Molland se postará i o americkou verzi, která se bude jmenovat Hard Powder a scénář k ní napsal Frank Baldwin (stojí i za chystaným seriálem The Warriors). Neeson si v něm zahraje muže, kterému mafie zabije syna a on se tak vydává zasněženým Coloradem za volantem sněžného pluhu na cestu za pomstou.

Natáčení by mělo začít už v březnu v Kanadě pro francouzské studio StudioCanal, které stálo i za vznikem jiného Neesonova hitu Non Stop. Pro Neesona nebude natáčení na sněhu novinkou, zkusil si ho už v dramatu Mezi vlky.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.