středa 4. ledna 2017

Thor: Ragnarok - Doctor Strange potvrzen

Vypadá to čím dál lépe a to je výčet známých hereckých  jmen podílejících se na filmu  mnohem širší.


Už po skončení Doctora Strange bylo jasné, že se tento bývalý špičkový chirurg a turista mezi astrálními světy nejspíš setká s Thorem, ale teď to máme oficiálně potvrzené. V Thor: Ragnarok nás tak čekají Thor (Chris Hemsworth), Hulk (Mark Ruffalo) a Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) což je velmi sympatická sestava. Strange bude pravděpodobně fungovat hlavně v první části filmu, kdy bude muset Thorovi pomoci dostat se z našeho světa, ale nejspíš nepůjde jen o jednu scénu.

Hulk a Strange už svoji společnou historii mají ze stránek komiksu - společně s Namorem totiž patřili k zakládajícím členům Defenders - těch, které už brzy uvidíme díky Netflixu, jen v úplně jiném složení.

Kromě tří hlavních hrdinů by se měli vrátit i Loki (Tom Hiddlestone), Heimdall (Idris Elba) a také Odin (Sir Anthony Hopkins). Cate Blanchett si zahraje novou záporačku jménem Hela, Jeff Goldblum excentrickou postavu Grandmastera, Tessa Thompson se objeví jako Valkýrie a Karl Urban jako Skurge. V jedné z rolí by se navíc měl objevit i Sam Neill. To je pořádně našlapaná sestava a vůbec bych se nedivil, kdyby tentokrát Thorovy tržby vyskočily.


2 komentářů:

  1. Wow, aj Grandmaster, Hela no a Hela a Skurge (executioner) typická dvojka :D som zvedavý bude to fajn.

    OdpovědětVymazat
  2. Po ne zrovna povedeném Thorovy 2 si to Marvel jistí pořádně protože samotnej thor neudělá tak velký zisk peněz,bude to bitva mezi Thorem a Justice League jsem na to zvědavý.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.