úterý 24. ledna 2017

Predátor: Thomas Jane se přidává ke komandu, podívejte se kdo všechno v něm bude

Shane Black začne už brzy natáčet a partička je téměř kompletní.


Thomas Jane se podle nejnovějších informací objeví v The Predator, pokračování Predátora, které chystá Shane Black (který si sám v originálu kdysi zahrál).

Natáčení začne v únoru ve Vancouveru a Jane bude součástí herecké sestavy, kterou tvoří Boyd Holbrook (Narcos, Logan), Olivia Munn (X-Men: Apokalypsa), Trevante Rhodes (Moonlight), Keegan-Michael Key (Keanu, Key & Peele) a Sterling K. Brown (The People vs. O.J. Simpson, This is Us).  Zatím není jisté, že příběh bude vyprávět o komandu, které se nějakým způsobem s Predátorem střetne, ale je to dost pravděpodobné a obsazení tomu napovídá. Přece jen, někdo to odskákat musí a tahle sestava asi nebude hrát partu skautů a účetních.

Olivia Munn

Boyd Holbrook

Trevante Rhodes

Keegan-Michael Key

Sterling K. Brown


Detaily příběhu jsou tajné, nicméně producent John Davis slibuje, že Shane Black k tomu přistoupil tak jak má ve zvyku - značně neotřele a osvěžujícím způsobem.

TOP 6: Naše oblíbené filmy o vetřelcích - Tihle návštěvníci z vesmíru nepřicházejí v míru

Sám Black pak potvrdil, že film navazuje na první dva filmy a není úplným restartem/rebootem série. Řekl také, že ve filmu je vysvětleno, proč je v názvu jednotné číslo - Predátor.

Série Predátor začala v roce 1987 legendárním filmem Johna McTiernana s Arnoldem Schwarzeneggerem v hlavní roli. Film se odehrával v džungli, kde se speciální komando setkalo s nebezpečným mimozemšťanem lovícím lidi. Pokračování Predátor 2, které se odehrávalo v Los Angeles, vzniklo v roce 1990 a hlavní roli si v něm dal Danny Glover. V roce 2004 přišel nepodařený crossover Vetřelec vs Predátor a po něm ještě horší pokračování Vetřelci vs Predátor 2: Requiem. Zatím posledním přírůstkem do série je solidní, ale ničím výjimečná řežba Predátoři (2010).

The Predator bude mít premiéru v únoru 2018.

Téma: Pět profesionálních wrestlerů, kteří zazářili ve filmech


2 komentářů:

  1. Cameo Arnolda, jinak to prostě nemá cenu

    OdpovědětVymazat
  2. nebo aspoń vysvětlení, co se s jeho postavou stalo

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.