úterý 3. ledna 2017

Nad Batmanem Bena Afflecka visí otazník, dočkáme se někdy?

Ben Affleck se rozhodl nás napínat.

Vypadalo to jako jasná věc, ale teď pověsil Ben Affleck nad svého Batmana otazník. V jednom z rozhovorů totiž opět zdůraznil, že nic není jisté a pokud nebude dobrý scénář, film nenatočí.

To by bylo v pořádku, ostatně říkal to už dřív, ale v tom je právě ten háček. Od té doby už totiž měl být scénář na světě, protože natáčení v roce 2017 nevypadalo úplně nereálně. Mluvilo se dokonce o jaru. V tuhle chvíli se ale zdá, že nic ještě není finálně  na stole.

,,V tuhle chvíli na tom projektu trávím hodně času, ale věnuji ho současně i jiným," řekl Ben v další rozhovoru. ,,Pokud bychom měli správný scénář, nic bych nedělal raději, než točil skvělou, ikonickou sólovku Batmana.  Ale ta už natočená byla. Christopher Nolan natočil tři skvělé filmy a jsem si toho vědom, takže nepospíchám. Nechci natočit nic průměrného.  Chci mít jistotu, že když do toho půjdu, natočíme film v nejlepší tradici toho, co natočili Tim Burton, Christopher Nolan a Christian Bale."

Všimněte si, ani jediná věta v duchu - máme skvělý scénář, jdeme na to. A situace bude ještě o něco horší. Do kin totiž vpadne už 12. ledna nový Affleckův režijní počin, kterým je gangsterka Pod rouškou noci a ohlasy od kritiků jsou zatím velmi vlažné. Affleck tak může ztratit chuť se pouštět do další režie. Ale samozřejmě, může ji naopak i získat, aby dokázal, že pořád umí.

V jeho Batmanovi by se mu měl postavit jako ústřední nepřítel Deathstroke, kterého si zahraje Joe Manganiello - a to je vše, co zatím víme. Název by měl být The Batman a Warneři filmu hodně věří. Pokud se ho ovšem někdy dočkáme.

1 komentářů:

  1. Však nový The Batman jednou bude, jenom to ještě nějakou chvíli potrvá.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.