pondělí 5. prosince 2016

Transformers: Poslední rytíř - trailer během pondělí, fotky a úderný sestřih z natáčení už teď

Michael Bay a jeho tým umí i z koláže fotek z natáčení udělat neskutečný nářez, podívejte se sami a raději moc nemrkejte.

Už během pondělí (takže v Česku možná až úterý ráno) by měl dorazit trailer pro Transformers: Poslední rytíř, ve kterém si kromě Marka Wahlberga zahraje i Anthony Hopkins, Jean Dujardin a také se vrátí Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro a Stanley Tucci.

Už teď je ale k dispozici úderný klip sestavený ze záběrů z natáčení a z fotek z natáčení, ze kterého je jasně patrné, že Michael Bay se opět neúspěšně pokusil vyhodit do vzduchu planetu Zemi a přilehlé okolí. Je to nářez, ten člověk miluje akci a my zase jeho (i když scénáře píše jako lachtan, nic proti lachtanům). Všechny fotky z ultrarychlého sestřihu najdete na slashfilm.com.



3 komentářů:

  1. O com to cele vlastne je? "Sme pripraveny na vsetko!" Invazia, kopa obeti, nikto s tym neratal, hrdina umiera... hrdina zazrakom oziva, odveta, boom, victory! "Nabuduce budeme pripraveny!" Zapad slnka, USA vlajka, stmievanie, tiutlky...
    O 2 roky:
    Dalsia invazia, dalsia kopa obeti, zasa s tym nikto neratal a zasa hrdina umiera... atd atd...
    Nech uz pre krista Bay radsej natoci novych BAD BOYS ako totok!!

    OdpovědětVymazat
  2. Ja sa hlavne čudujem, že herci ako Hopkins a Dujardin sa dali nahovoriť na takýto film...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.