neděle 4. prosince 2016

Trailer: The Belko Experiment - hororové dítě Jamese Gunna

James Gunn v uplynulém týdnu představil kromě Strážců Galaxie 2 ještě jeden svůj film.

The Belko Experiment vypráví příběh 80 lidí, kteří se ocitnou v mimořádně vypjaté situaci v kolumbijské Bogotě. Budova, v níž pracují, je uzavřena a před všechny je postavena jasná a krutá výzva - buď zabijí tři ze svého středu, nebo jich vojáci zvenku zabijí šest.

James Gunn tento psychologický drasťák napsal a produkoval a na jaře příštího roku ho vyšle do kin. Režii svěřil Gregovi McLeanovi, který si u fanoušků hororu udělal jméno nekompromisním snímkem Wolf Creek. A trailer splňuje vše, co byste od spojení takových dvou tvůrců čekali - je rafinovaný, ale také pekelně nekompromisní a v zobrazování násilí zjevně patřičně explicitní. První reakce na film jsou navíc pozitivní, takže nezbývá, než se těšit.


1 komentářů:

  1. Vyzerá to dobre. Na Slovensku máme vrámci povinného čítania na školách knihu Kým kohút nezaspieva (Ivan Bukovčan) a je to podobný príbeh. Nemci počas vojny v malom meste zavrú v pivnici niekoľko ľudí a ak sa nepriznajú, kto zabil nemeckého vojaka, zabijú ich do rána všetkých. Výborný psycho triler, odporúčam prečítať

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.