úterý 1. listopadu 2016

Trailer: Life - hvězdně obsazené hororové něco jako Prometheus nebo něco jako Sunshine?

Když dva dělají totéž, nemusí to být vždy totéž.  Těžko usuzovat, jak dopadne snímek Life, ve kterém hrají Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds a Rebecca Ferguson. Víme jen, které filmy nám připomíná.

Trailer k novému vesmírnému hororu/thrilleru Life, který do amerických kin vletí v luxusním termínu na Memorial Day, rozhodně zaujme, ale také položí spoustu otázek. Podobný příběh o posádce, která se potká ve vesmíru s něčím podivným, jsme už viděli několikrát. A ne vždy to naplnilo očekávání, vždyť i Ridley Scott nedokázal svůj úspěch zopakovat. A tak si nejsem úplně jistý, proč zrovna do tohoto filmu šel Jake Gyllenhaal. U Ryana Reynoldse to chápu, ten s výjimkou Deadpoola vždycky spolehlivě trefil vedle, což by pro Jakea mělo být varováním (i když i on si dal pár blockbusterových přešlapů jako třeba Prince of Persia).

Life vypadá jako něco, co může skončit jako Sunshine nebo Vetřelec stejně tak jako Prometheus. Kvalita může být naprosto kolísavá a je to zjevné už v traileru, kde se některé postavy chovají poněkud nablble, když se dotýkají věcí, kterých by se zjevně dotýkat neměly. Daniel Espinosa je navíc ve filmovém světě braný spíš jako momentálně nepříliš zajímavý rutinér, který jen kdysi oslnivě začal (Snadný prachy) a tak by sázka na tenhle film byla spíš opatrná. Reynoldsovi ale po Deadpoolovi fandíme, Jakeovi už dávno, takže se rádi necháme mile překvapit.

US trailer



Mezinárodní trailer

1 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.