čtvrtek 27. října 2016

Star Trek: Discovery bez Fullera?

Nadšení fanoušků bylo předčasné.

Bryan Fuller, jeden z nejrespektovanějších show runnerů současnosti, který začínal na Star Treku, se měl k této sérii vrátit díky nové sérii Star Trek: Discovery. Všichni jsme z toho byli nadšení, jenže nakonec bude všechno jinak.

Podle nejnovějších zpráv Fuller showrunnera Star Treku dělat nebude. Nejspíš proto, že má kromě něj další aktivity v seriálu American Gods a nové verzi Amazing Stories. Star Trek tak bude do značné míry jeho dítětem, protože Fuller na něm přes rok pracoval, dál se ale toto dítě bude ubírat směrem, který mu pomůže dát jiný autor. Kdo to bude, to zatím nebylo oznámeno. Víme ale, že součástí kreativního týmu se nově stal Akiva Goldsman - což je známé jméno, ale s velmi nevyrovnanými výkony.

Nový Star Trek měl dorazit na obrazovky už v lednu 2017, nakonec ale došlo k posunu až na květen, aby se vše podařilo důkladně doladit.

Většina rolí už údajně byla v tichosti obsazena, zbývá jen hlavní hrdinka, kde casting ještě neskončil. Natáčení by ale mělo začít už příští měsíc, takže obsazení této role je otázkou příštích dnů, maximálně týdnů.

Rozpočet každé epizody by měl být kolem 6-7 milionů, což je na úrovni Hry o trůny.

Co říkáte na Fullerovo stažení se z role showrunnera?

1 komentářů:

  1. Co na to říkám? Že jestli novej star trek bude stát za hovno, tak budu pěkně ale pěkně nasranej... už to že se to bude odehrávat před TNG, DS9 a VOY - chápu, že lidi, co tvoří star trek, vyrostli na kapinánu Kirkovi a mají to časové období rádi, ale já bych rád vyděl nějaký posun. Nový seriál by se měl odehrávat ve 25. století, aby se v něm mohli vyjádřit ke všemu co se ve světě star treku odehrálo za posledních 20 let - nějaká reflexe války s dominionem, Voyager je doma, borgové dostali v posledním díle voygeru dost na zadek atd... možná to moc prožívám, ale když už chtějí točit seriál za tolik prachů, ať to za něco stojí. Ale co škoda slov :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.