úterý 25. října 2016

Deadpool 2: Bude ho režírovat Quentin Tarantino?

Fanoušci mají jasno.


Musím se přiznat, že když jsem včera psal článek  o Deadpoolovi a odchodu jeho režiséra, i mě Quentin napadl jako úplně první volba pro náhradu. Ale netušil jsem, že zdaleka nejsem jediný.

Na internetu se bleskově objevila petice, která tlačí na to, aby Quentin film režíroval. Není to přitom poprvé, co jeho jméno zaznělo ve spojení s komiksem. Už v roce 2009 Ryan Reynolds mluvil o tom, že by byl rád, kdyby Deadpoola natočil Tarantino. A mluvilo se také o možnosti, že by točil Green Lanterna.

Tarantino ale naopak přiznal, že nabídku na Lanterna odmítl, protože nemá zájem o žádného z existujících komiksových hrdinů.

Časy se samozřejmě mění a také Quentin by mohl změnit názor, ale zatím se zdá vytrvalý hlavně ve svém úmyslu natočit omezený počet filmů - deset - a pak post režiséra zabalit. Zbývají mu dva filmy a Deadpool by mu v tom zcela jistě udělal binec. Nemluvě o tom, že fanoušci samozřejmě nerozhodují o tom, kdo bude točit jaký film. Ale jejich petice  může být zajímavou inspirací stejně jako názory v diskusích.

Quentin Tarantino, Matthew Vaughn, Robert Rodriguez, Joe Carnahan, Guy Ritchie, možná Ben Wheatley díky svému poslednímu filmu Free Fire... kandidátů se určitě najde dost. Koho byste nominovali vy?


3 komentářů:

  1. A co třeba Todd Phillips??

    OdpovědětVymazat
  2. A co takovy Edgar Wright? Ten by mi n a Deadpoola celkem sedl. Od Tarantina prosim ne. Mam ho rad, na tohle by se podle me ale nehodil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by vůbec nebyla špatná volba na post režišera, uplně souhlasim a Tarantino by mi též moc nesedl.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.