pondělí 26. září 2016

Pevnost Boyard: Epizoda 4 - Hodnocení soutěžících

Jak si vedli soutěžící ze čtvrtého týmu pod vedením Taťány Gregor Kuchařové?


Čtvrtý tým nastoupil do pevnosti tak trochu v pozici outsiderů. Věčně zamilovaný pár Taťána a Ondřej Gregorovi-Kuchařovi-Brzobohatí slibovali spíš hromadu před kamerou prezentované nehynoucí lásky než zábavy. K tomu sice Václav Noid Bárta, Dušan Salfický a Vanda Hybnerová, komika by ale v tomto týmu nenašel nikdo ani lupou. O to víc ale celý tým nakonec překvapil. A to nezačal moc dobře.

Taťána Kuchařová


Nastoupila hned na první úkol a nevedla si v něm špatně, na rotující plochu naskakovala jako krasobruslařka na led bez problémů, jenže ke konci už z ní bylo cítit, že nemůže a potají se modlí, aby to skončilo. Několikrát spadla a odešla bez klíče. Stejně srdnatě bojovala i v Kečupárně, kde se jí dařilo mnohem lépe než soutěžícím z jiných týmů, ale nakonec to znovu nestačilo. Naštěstí pak všechno dorovnala skvělým výkonem s Ondřejem na Houpačce - tam hrál sice Ondřej díky své navigaci klíčovou roli, ale bez její disciplinovanosti by to samozřejmě nikdy nevyšlo. Celkově předvedla spoustu odhodlání a šikovnosti ve dvou komplikovaných zkouškách, bodovala v jedné extrémně těžké a celkově zanechala velmi pozitivní dojem, takže dáváme za 2.

Ondřej Brzobohatý


Ve Smeťáku se mu dařilo, s pomocí kolegů venku, kteří ho navigovali tenhle poměrně lehký (a pro tým první) klíč zvládl získat rychle a bez problémů. Dál pak předvedl skvělou fyzičku spojenou s logickým myšlením. Dařilo se mu nejen ve velmi těžkém Tobogánu, ale na Houpačce ukázal společně se svojí ženou, jak vypadá perfektní kooperace při získávání indicie. Vynikající koučing ostatních soutěžících, maximální nasazení - i to mělo podíl na tom, že jeho výkon byl doslova bezchybný, navíc v extrémně těžkých dvou úkolech. Jasná 1.

Dušan Salfický


V Ledárně maličko zazmatkoval, když na chvíli ztratil klíč, ale nakonec to zvládl, hodně mu při tom na oplátku pomohl Ondřej Brzobohatý svojí navigací. Zabodoval i při hádání hádanky vedoucí k další indicii a když k tomu přidáme celkově pohodový projev se smyslem pro humor (Dušan byl největším vtipálkem týmu, i když na Jakuba Prachaře nebo Jakuba Koháka samozřejmě neměl), musíme dát za 1. Výzvy to sice nebyly z největších, ale 100% úspěšnost nepustí.

Vanda Hybnerová


Začala naprosto tragicky, když neuhodla zcela primitivní hádanku. A když začala zmateně v Casinu, vypadalo to na nejhoršího soutěžícího v dosavadní historii. Pak se ale neuvěřitelně probrala a v závěru předvedla strhující finiš se získáním klíče doslova v poslední vteřině tak, že by jí to při útěku ze smrtící pasti záviděl Indiana Jones. Nakonec k tomu v těžké zkoušce přidala ještě chladnokrevné získání indicie v úkolu, kdy musela projíždět hlavou boxy s všelijakou havětí, takže nakonec jí dáváme za 1 s přimhouřením levého oka.

Václav Noid Bárta  


V mučírně prokázal spoustu fyzické síly, mrštnosti i logiky, ale nestačilo to. Jedna z nejtěžších zkoušek v pevnosti si vybrala svoji další oběť. Na podruhé už to ale vyšlo, v Telefonní budce mu sice překvapivě nepadli na hlavu hadi, i tak ale zachoval až neuvěřitelný klid a se šváby za krkem uhodl hádanku. Pomohl i u získávání indicie od Vandy, ale to byly spíš drobky, kdy museli s Dušanem radit a sečítat nahlášená čísla. K ničemu dalšímu už se pak nedostal a přesně v tomto případě se nedalo než litovat, že primácká verze pevnosti není delší. Za 2.

Celkové hodnocení týmu: 1


Podtrženo sečteno vynikající tým. Na čistou jedničku to nebylo (průměr 1,4), na to byl tenhle tým přece jen málo vtipný a udělal pár chyb, ale nikdo v něm nepůsobil poraženecky ani přehnaně soutěživě, všichni se překonali, bojovali, bavili se a především - získali nejen pět klíčů, bez problémů i tři indicie a nasbírali neuvěřitelných 299 900 Korun - rekordní suma! Gratulujeme, protože tohle už těžko někdo překoná. Na celý díl se můžete podívat zde.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.