středa 28. září 2016

Deathstroke: Jak se Joe Manganiello připravuje na roli?

Počátkem září bylo potvrzeno, že v novém Batmanovi si Joe Manganiello zahraje Deathstroka. A už víme, že přípravu nepodceňuje.


Premiéra nového Batmana zatím nemá konkrétní datum, ačkoli existuje hned několik termínů premiér, které WB a DC oznámili a ke kterým zatím neznáme tituly. Jedním z nich nejspíš bude právě Batman. Podle CEO šéfa Warnerů Jeffa Bewkese je prý Batman od nás zhruba rok a půl, bohužel Bewkes nespecifikoval, zda jde o termín startu natáčení nebo premiéry - většina odborníků ale tipuje, že jde o začátek výroby.

Batman se ve filmu, který napíše a natočí Ben Affleck (a samozřejmě si v něm zahraje hlavní roli) střetne s Deathstrokem. Toho bychom sice měli poprvé vidět už v Justice League, ale tam zjevně půjde jen o představovačku a skutečný konflikt tohoto zabijáka s Batmanem nám vykvete před očima až v Affleckově filmu.

Manganiello se každopádně na svoji roli poctivě připravuje a na svém twitter účtu zveřejnil , jak to vypadá. Takhle:



2 komentářů:

  1. Zdravím, jen chci upozornit, že tahle věta nedává moc smysl: Deathstroke se ve filmu, který napíše a natočí Ben Affleck (a samozřejmě si v něm zahraje hlavní roli) střetne s Deathstrokem.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.