úterý 26. července 2016

Thor: Ragnarok - tvůrci odtajnili Hulkovo gladiátorské brnění inspirované komiksem Planet Hulk!

Spekulace o inspirací Planet Hulk znovu ožívají! Navíc nový sestřih Carla Urbana a nové logo filmu.

Natáčení Thor: Ragnarok začalo teprve před pár dny (a režisér a Chris Hemsworth spolu hodně žertují), takže na Comic-Conu se nedaly čekat velké věci, přesto jsme ale nějaký ten fan servis dostali. Za prvé, režisér Taika Waititi poslal přes Kevina Feigeho vtipné video, které neobsahuje ani jednu ukázku z filmu (logicky) ale ukazuje klasický Waititiho smysl pro humor. Jde totiž o falešný dokument o tom, jak Thor ve v skutečnosti žije v Austrálii se svým spolubydlícím Darylem, který po něm neustále musí uklízet svinčík. Filmeček plný vydařených fórů ale nejspíš na internetu jen tak neuvidíme, dočkáme se podle všeho až na Blu-Ray (pokud vůbec, ale prý je fakt mimořádně vtipný).

Druhá informace už se týká přímo filmu a potěší všechny fanoušky Planet Hulk. Na Comic-Conu totiž bylo odhaleno Hulkovo gladiátorské brnění, které je zjevně inspirované brněním z Planet Hulk. A to jen oživilo spekulace o tom, že prvky z Planet Hulk se ve filmu, který by měl být dobrodružnou buddy movie, objeví.










Podle všeho Thor při svém pátrání po mocné zbrani, která by odvrátila zkázu Asgardu, objeví na jedné z planet Hulka, jak se tam živí gladiátorskými souboji organizovanými Grandmasterem (toho by si měl zahrát Jeff Goldblum). Marvel se tak podle všeho drží (moudře) původního záměru, s nímž souzní i Mark Ruffalo, nedat sice Hulkovi sólo film, ale používat ho jako koření - zřejmě včetně motivů z Hulkových komiksů.

Před pár hodinami se také objevilo první foto Carla Urbana, který si v Thor: Ragnarok také zahraje.

Karl Urban na drsňáka


I když je ještě předčasné soudit, rozhodnutí využít chemie Thora a Hulka a pojmout třetí díl jako buddy movie považuji za skvělé - a vzhledem k Waititiho smyslu pro humor by to navíc snadno mohlo dopadnout tak, že Thor: Ragnarok bude s přehledem nejlepším a nejzábavnějším dílem celé Thorovy série.

Nové logo filmu




1 komentářů:

  1. Fotky už som videl skôr ale teda toto bude šupa, ježíš keby tam bol Bill to by bolo úžasné.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.