sobota 9. července 2016

Thor: Ragnarok - natáčení začalo a tohle meme rozpoutal jeden nevinný žertík Chrise Hemswortha

Natáčení Thor: Ragnarok má na povel Taika Waititi, který stojí za skvělou komedií Co děláme v temnotách. S Chrisem Hemsworthem si zjevně padli do oka a tak Taika našel jeden den na toaletě toto:



Zveřejnil to na twitteru s komentářem ,,Fakt díky." A tím rozpoutal lavinu fanouškovských reakcí, z nichž vybíráme ty nejlepší - některé nové, jiné s použitím starších obrázků. Fórek s Thorovým kladivem (Mjölnirem) totiž samozřejmě není nový, ale je velmi oblíbený. Celé to má navíc pikantní nádech, protože zatímco Taika je z Nového Zélandu, Chris je Australan a mezi těmito dvěma zeměmi panuje velká rivalita asi jako mezi Británií a Francií...  nebo Prahou a Brnem:-D

Kevin Olson: Taky mám doma vtipálky


Olly Moss: Zlepšovák



Natáčení Thor: Ragnarok začalo před týdnem. Vrátí se Chris Hemsworth jako Thor, Tom Hiddleston jako Loki, Idris Elba jako Heimdall, Jaimie Alexander jako Sif a Anthony Hopkins jako Odin. Hlavním přírůstkem  je ale Mark Ruffalo jako Hulk, protože Ragnarok by měl být tak trochu fantasy buddy-movie - idea, která je naprosto skvělá.

V dalších rolích se objeví Cate Blanchett jako záporačka Hela, Jeff Goldblum jako Grandmaster, Tessa Thompson jakos Valkyrie a Karl Urban jako Skurge.

3 komentářů:

  1. tam nebude Surtur když je to Ragnarok?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejspíše ne, film by se měl soustředit na Helu a armádu mrtvých.

      Vymazat
  2. kdo viděl Co děláme v temnotách se jako já musí těšit jako BLÁÁÁZEN!!

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.