úterý 26. července 2016

Hra o trůny: Sestřih nepodařených záběrů ze 6. řady a emotivní video o přípravě 7. řady

Hned dvě videa nám naservírovali tvůrci Hry o trůny. Osobně se mi víc líbí to, které ukazuje, kolik práce je za celým seriálem, ale zmatlané záběry plné přežbleptů také potěší. Peter Dinklage to nemá snandné...sdandné...sdnandé...

Hra o trůny se ve své šesté řadě stala díky novým platformám nejsledovanějším seriálem v USA vůbec (a mimochodem také nabrala nejvíc nominací na letošní EMMY). Po sečtení průměrných výsledků z premiéry každé epizody, reprízy, DVR a streamu se vyšplhal seriál HBO na průměrných 23 milionů, což je o 15% víc než loni. Seriál rostl na všech platformách, ale nejvíc fanoušků získal díky HBO Go a HBO Now, tam byl nárůst až 70%.

Dá se čekat, že sedmá řada bude ještě úspěšnější a i když její natáčení začne o něco později a tudíž i premiéru dostaneme později, než jsme zvyklí, přípravy jsou v plném proudu - a následující video vám připomene, kolik věcí a maličkostí musí tvůrci odladit a že je za seriálem až mravenčí práce stovek lidí. Druhé video pak nabízí klasické pokažené záběry.

Sedmá řada Hry o trůny bude kratší a známi jsou už také režiséři, kteří ji natočí.

Související: 15 nejlepších okamžiků ze seriálu Hra  o trůny
Hra o trůny: Jak vypadají vaše oblíbené postavy v seriálu a v knížkách?





2 komentářů:

  1. Nova serie se sice zacne natacet pozdeji, ale bude mit i mene dilu(7) takze nechapu, proc by to melo byt pozdeji v Tv

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Autori hovoria, že preto aby mohli natáčať cez zimu kedy lepšie zachytia zimu v originálnej podobe. Dosť sa čudujem, kedže aj tak je tam kopu efektov.. zbytočne to predlžujú kvôli "zime"

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.