středa 20. července 2016

Ash vs Evil Dead season 2: eRkový trailer, který zakázali na Comic-Conu a neměl by ho nikdo vidět

Konečně máme jednou výhodu oproti těm, co budou v San Diegu na Comic-Conu:-D

Ash vs Evil Dead loni skvěle (recenze) navázalo na filmovou Evil Dead sérii a mělo to takový úspěch, že o druhé řadě nebylo pochyb. Tenhle tříminutový trailer (krom toho, že prověří vaši odolnost vůči zobrazování násilí) vás navíc přesvědčí o tom, že se máme znovu na co těšit. Ash je zkrátka zpátky, motorovku má připravenou a tvůrci klasických speciálních efektů a masek se opět vyblbli.

Čeká nás opět 10 půlhodinových epizod, ve kterých se Ash vydá z Jacksonvillu do svého rodného města Elk Grove, kde se potká s Ruby (Lucy Lawless) a vzhledem k okolnostem jim nezbude nic jiného, než spojit síly proti smrtelnému Zlu.

V dalších rolích nás čekají Ray Santiago (Touch, Meet the Fockers) jako Pablo Simon Bolivar, Ashův sidekick, Dana DeLorenzo (A Very Harold & Kumar 3D Christmas) jako Kelly Maxwell, speciálně mně pak tvůrci udělali radost obsazením Lee Majorse, kterého jsem jako dítě miloval díky seriálu The Fall Guy a který si zahraje Ashova otce, chybět nebude ani Michelle Hurd jako Ashova bývalá láska ze střední a Ted Raimi jako Ashův kamarád Chet  Kaminski.

Start v říjnu 2016.

3 komentářů:

  1. Toto nemoze omrzet..hihi..Fenomen-Walking Dead zacina v Oktobri,a aj toto..nemam čo dodať

    OdpovědětVymazat
  2. Toto nemoze omrzet..hihi..Fenomen-Walking Dead zacina v Oktobri,a aj toto..nemam čo dodať

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.