pondělí 27. června 2016

Trailer: Star Trek Beyond - Rihanna na palubě?

Nové záběry a k tomu nový song od jedné z největších pop star současnosti.

Paramount nenechává nic náhodě a i když mě pořád nový Star Trek nepřesvědčil a jeho trailery si na rozdíl od trailerů k prvnímu dílu nebudu pouštět i po letech, do kina určitě zamířím, protože J. J. Abramsovi se před lety podařilo dát dohromady posádku, která v mých očích plnohodnotně zastupuje původní obsazení. A to samo o sobě není málo.

Jak bude nakonec působit Star Trek Beyond v podání Justina Lina je nicméně velká otázka. Nový trailer má zatím nejblíž atmosférou k těm od prvního dílu, ale je tu jeden rozdíl. Rihanna. A její song Sledgehammer. Spokojeni?



3 komentářů:

  1. Tak jestli nas novy Star Trek pred tim neoslovil tak tohle je kulervouci ukazka. Za me dobry a s ledovym klidem do kina :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento film bude určitě obrovská bomba, ani bych se nebál říci, že to megahit roku 2016, ale tato nová serie mám jedno ALE. trochu se odklání od toho co Star Trek je, od jeho pověsti, pověsti lodi Enterprise. Toto je moto celého světa Star Trek " Nekonečný vesmír... Toto jsou cesty hvězdné lodi Enterprise, jenž se znovu a znovu vydává za poznáním tajemných nových světů, hledat nové formy života a nové civilizace... Odvážně se pouští tam, kam se dosud nikdo nevydal... " :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak z tohoto traileru už začínam mať dobrý pocit :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.