sobota 25. června 2016

Ostrov: Tohle je slovenský Jeff Probst

Samozřejmě ne ten nad tímto textem, ale ten na fotce uvnitř článku. Zatímco český štáb právě v těchto dnech natáčí na Filipínách českého Survivora a užívá si monzunového období, Slovenský štáb už dotočil. Seznamte se, tohle je slovenský moderátor, slovenský Jeff Probst.

Moderátorem slovenského Surivora je herec Marián Mitaš. Je sympatické, že na rozdíl od safari stylu Marka Vašuta má v oblékání styl Jeffa Probsta. O tom, jak zvládne náročnou moderátorskou roli, se ale budeme moci přesvědčit až na podzim.

Užít bychom si ho měli dost. Podle některých informací plánuje Markíza využít maximálně natočený materiál i zkušenosti týmu, který stojí za úspěšnou Farmou a vyrobit výrazně vyšší počet dílů. Ma vítěze čeká 100 000 euro.


 ¨

8 komentářů:

  1. Kdokoli dokáže být lepší než Vašut který přehrává i během obyčejného rozhovoru. Jestlipak budou ale lepší i soutěžící.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten český Jeff Probst je už také známý: https://www.facebook.com/robinsonuvostrovshow/posts/1157790074285505 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ten český moderátor by nemusel být marný. Doufám, že se nebude Noha snažit vymýšlet nic nového a pouze okopíruje to co už tolik let funguje. I když vzhledem k tomu jak dokázali p*srat dokonce i Wipeout kde dostali jak kompletní překážky, tak i osvědčený tým který to natáčí v padesáti verzích ročně, tak bych na to moc nespoléhal. Divím se, že to nebude Survivor Československo. Nebo bude? Možná by to bylo zajímavější postavit proti sobě kmeny Čechů a Slováků.

      Vymazat
    2. Nebude. Obě televize spolu interně komunikují čím dál hůř, jsou tam i čím dal větší rozdíly v mediální zkušeností obou národů (v CZ i SK fungují některé formáty lépe hůř a naopak), takže proto si ,,tvář" i ,,masterchefa" už každý dělal sám a proto je i ostrov každý národní verze. Český moderátor je podle mě odvážná a velmi dobrá volba a když ho budou trošku dramaturgicky hlídat, může to být i skvělá volba a noví hvězda, protože vypadá dobře a je vtipný a chytrý.

      Vymazat
  3. škoda že tu nevychází vic článků o survivoru, doufám že tu budou výchazet alespoň články o CZ SK verzi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My bychom rádi, ale není na to bohužel čas (já už například dva roky nestíhám sledovat Amazing Race a Survivora, což by pro mě ještě před lety bylo nepředstavitelné). Navíc dost z nás už mimo jiné i díky gorilla.cz pracuje v televizním průmyslu, takže o televizním prostředí se nám píše poněkud hůř - víme dost věcí ze zákulisí a to je mnoha různými způsoby limitující. Ale pokud by se našel autor, prostor dostane.

      Vymazat
    2. Napriklad? Kdo a kde? :)

      Vymazat
    3. Já dělám momentálně v ČT kreativního producenta, jinak mimo jiné 4 série na Talentu, 4 série Dne D a spoustu dalších věcí. Honza Liška dělal Superstar, Hlas a Tvoje tvář zní povědomě. Honza Lysý teď konzultoval tvůrcům českého Ostrova ohledně challenges a castingu:-D Ale všichni máme mlčenlivost, takže paradoxně musíme čekat s informacemi, až se objeví jinde.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.