čtvrtek 16. června 2016

Indiana Jones 5: Zemře Indy na konci?

Steven Spielberg se rozvyprávěl o chystaném pátém dobrodružství slavného archeologa.

Harrisonovi Fordovi je 73 let a už brzy si popáté nasadí klobouk, kožené boty a do ruky vezme bič, aby vyrazil za archeologickým pokladem. Dost možná to bude jeho poslední Indy a tak se celá řaa fanoušků obává, že by dr. Jones mohl skončit podobně jako Han Solo v Síla se probouzí a nedožít se finálních titulků.

Téma: Nejdražší filmové suvenýry - Je libo nějakou ikonickou rekvizitu z bijáku? Klidně, ale plácnete se přes kapsu

Steven Spielberg ale všechny uklidnil. ,, Fanoušci se dočkají už brzy," řekl a i když odmítl prozradit jakékoli podrobnosti o ději, dodal: ,,Jednu věc vám ale řeknu. Nehodlám na konci toho všeho zabít Harrisona (Forda)."

A Ford se na natáčení mimořádně těší: ,,Tohle je postava, která dělá spoustě lidí radost... včetně mě. Je to zábava, je to velká zábava ji hrát a je velká zábava na tom pracovat se Stevenem. Už se nemůžu dočkat."

Indiana Jones 5 by měl mít premiéru 19. července 2019 a to znamená, že David Koepp už maká na scénáři a doufejme, že z něj vyleze něco lepšího než bylo Království křišťálové lebky.

Téma: Indiana Jones - Který film vydělal nejvíce, který byl nejdražší a jaký díl je nejlépe hodnocený?
TOP 5: Nejméně povedené filmy obdivovaných režisérů




23 komentářů:

  1. Díky Bohu :D Už jsem si myslel, že nad tím uvažujou :D

    OdpovědětVymazat
  2. Díky autorovi, že mi vyspoileroval, Star Wars VII... vím, že se to zdá neskutečné, ale všichni ten film ještě neviděli!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to tě film těžko zajímá, natož být fanoušek. Prej vyspoileroval :D absurdní.. je to 7 měsíců od premiéry.

      Vymazat
    2. No a co že je to 7 měsíců od premiéry? 7 měsíců není zas tak dlouho... kdyby to byl Šestý Smysl nebo jiný film starý 20 let tak to není problém. Neříkám, že Star Wars prožívám tak šíleně, jako ostatní (někteří), ale na film se pořád těším a chci se na něho podívat až budu mít čas. Krom toho jsem to napsal slušně... víc mně naštvalo, to že v článku o Indiana Jonesovi je spoiler na Star Wars. A to že hned neběžím do kina mačkat se v davu lidí nemá nic společného s tím jestli jsem fanoušek série nebo nejsem... Ten film nikde neuteče..!

      Vymazat
    3. Omlouvám se a myslím to vážně, fakt jsem nikomu nechtěl zkazit zážitek z SW, ale na druhou stranu musíte pochopit, že mě fakt jen těžko mohlo napadnout, že na tenhle malý web pro fanoušky filmu přijde půl roku od premiéry někdo, kdo to nejen neviděl, ale ani na ten spoiler ještě nenarazil. Nicméně beru to jako poučení do budoucna a ještě jednou sorry. Btw... Aspoň jsem neprozradil, že ho zabije Luke.

      Vymazat
    4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    5. V pohodě, spoilery sice nemám rád, ale věšet se kvůli tomu nepůjdu. Díky, teďka budu celý film přemýšlet, jestli ho vážně sejme nebo ne... Damn You Internet!

      Vymazat
    6. Internet toho byl plny a jen tezko si se to mohl dozvedet jen tady. Priste radsi bez hned do kina aby si po roce nenadaval:-D

      Vymazat
    7. Internet toho byl plny a jen tezko si se to mohl dozvedet jen tady. Priste radsi bez hned do kina aby si po roce nenadaval:-D

      Vymazat
    8. zabil ho jeho syn Kylo Ren.. hlavní záporák epizody 7, tak a máš to komplet :D

      Vymazat
    9. Hej, já jsem věděl, že se najde nějaký idot, který to vyspoileruje celé, aby ukázal, jak to má děsně na háku. Pane Vališ, nezklamal jste!

      Jirka Burian: Tušil jsem to, ale nebyl jsem si jistý. Upřímně, asi jsem to už někde na Screen Junkies slyšel, ale vždycky to bylo ... asi a možná. Vyhýbal jsem se tomu dost bedlivě :)
      p.s.: já nenadával... možná jsem jenom lehce zvýšil hlas.

      Vymazat
    10. Wow, obdivuju cloveka, ze se pres pul roku dokazal vyhnout informaci, ktere byl plny internet. Stejne tak me zarazi, ze clovek, kteryho tohle zajima, ten film do ted nevidel. Ze se na nej nebude hned hrnout do kina bych klidne pochopil, ale na bd je to uz nejakej patek. Kazdopadne je to s prominutim tvoje blbost. Jakzoto uzivatel internetu si asi musel tusit, ze riziko vyzrazeni spoileru bude vysoke a cim delsi doba uplynula od premiery, tim to riziko jen poroste, protoze zatimco z pocatku bych to povazoval opravdu za spoiler, nyni, kdyz uz vetsina lidi, co film videt chtela, videla, uz je to to vpodstate takovej general knowledge :) Bohuzel je smutny, ze se tu pak objevej i hovada jako Vališ, ktery ti to vyspoilujou uplne cely. Nechapu, co z toho tihle zamindrakovany blbove maj. Ale hlavne. Jak je sakra mozny, ze sis ten film do ted nepustil, kdyz te zajima? To mi nejde na rozum :)

      Vymazat
    11. OK... Už je to nějaký pátek co jsem viděl původní díly. Mám v plánu si pustit celou ságu a postupně se k tomu dopracovat. Naneštěstí to zahrnuje i prequely a zatímco na The Phantom Menace se ještě dalo koukat, tak u Attack of the Clones jsem to vzdal a ten třetí prequelový díl jsem ani neviděl. Bohužel jsem kompletista, takže si nedovolím podívat se na sedmý díl... teda, Epizodu VII, dokud se k ní nedopracuji. Takový prostě jsem - smůla, no. Je fakt, že bych se na ni mohl podívat, ale kde v tom je zábava? Na druhou stranu vidina, že budu muset přetrpět Attack of the Clones, znovu, mně od toho pořád odrazuje. Proto jsem to ještě neviděl :) Blbý důvod, ale je to důvod!

      Vymazat
    12. Je to sice blbe, ze uz vies ako umrel Han Solo ale fakt ze 7 mesiacov od premiery je uz len tvoja hlupost ze si film nevidel. V 21. storoci 7 mesiacov je ako 20 rokov v "Dark Age"

      Vymazat
    13. Nechci tady hajit prequelovou trilogii, ale zas takovy des to neni. Mozna to u mme souvisi s tim, ze jsem preci jen mladsi rocnik a vyrostl jsem na ni. A ikdyz povazuju puvodni trilogii za lepsi (mam rad obe dve dost podobne, ikdyz kazdou z naprosto jinych duvodu), tak moc nechapu ten nesnesitelny hate na prequelovou trilogii. Jednicka mi nevadi vubec, jo dvojka je bohuzel trosku nudna, ale prekousnout se to rozhodne da. Ale za chybu povazuji nezkouknout si treti dil. Aneb na to nejlepsi z prequlovy troligie se vyprdnout. Navic mit problem s tim, zes to nevidel cele je pri nejmensim ponekud hloupe, protoze ti vubec nic nebrani v tom, aby ses na sedmou epizodu podival. Protoze co se stalo v trojce uz vis, pokud si videl 4-6. Ok, mozna prijdes o nejake drobnosti, ty jsou vsak nepodstatne. Neni tam vpodstate jakakoliv navaznost na puvodni trilogii. Ale co jsem tim chtel rict, jestli k tomu mas takovejhle hloupej pristup,tak mi te vlastne vubec neni lito, ze ses tohle dozvedel pred shlednutim, uprimne si to tak trosku zaslouzis. Jak za svou naivitu, tak za svou "lenost" a podivny sytem checkovani filmu. Az vyjde osmicka, tak si to tak si taky budes muset dat maraton vsech 7 epizod, aby ses na to mohl podivat? :)

      Vymazat
    14. Já netrpím Obsedantně kompulzivní poruchou..! Co je tak strašně hloupého na tom, že si chci postupně pustit celou ságu a na konci jako odměnu se podívat na nejnovější díl, který jsem ještě neviděl. Všichni chytří jak rádia a odsuzujete mně tady jaký nejsem strašný idiot, že jsem hned neběžel do kina... a co jako? Mužeš mi říct, čím jsem si to zasloužil vyspoilerovat (Ne že by na tom zas tolik záleželo, naopak to vypadá, že vy máte problém s tím, že jsem to ještě neviděl. Ale už mě serou ty kecy, kolem toho)? Kliknul jsem na článek o Indiana Jonesovi a dostal spoiler na SW7, nedávno jsem byl na "fandimefilmu.cz" a ti nemají problém napsat na začátku článku varování o spoileru. Beru, že to autorovi nemuselo dojít, ale ty vaše kecy tady...

      "Wow, obdivuju cloveka, ze se pres pul roku dokazal vyhnout informaci, ktere byl plny internet..." tak asi když vidím článek o SW7 tak na něho nekliknu - fakt těžké!

      Už mně vytýkali spoustu věcí, ale že jsem naivní a líný, protože jsem si ještě nepustil film... wow!

      "...podivny sytem checkovani filmu..." Myslíš, jako, od prvního dílu, až po ten poslední?

      "Az vyjde osmicka, tak si to tak si taky budes muset dat maraton vsech 7 epizod, aby ses na to mohl podivat?" Proč ku*va ne? Co je ti, vlastně, do toho?

      *jo ten komentář mně trochu nasral

      Vymazat
    15. Být vámi, tak už bych se k tomu nevracel. Já nemám problém s upozorněním na spoiler, jen mi opravdu nedošlo, že tohle by v daném čase na tomto serveru spoiler mohl být. Že se tu na vás sesypali je prostě internet - jednak jste se na začátku dost rozčiloval a tím si naběhl, jednak proto, že na internetu si prostě rádi lidé dokazují jak jsou lepší, chytřejší atd. než ostatní. Tyhle diskuse nikam nevedou, nikdy nikdo nikoho ještě nedonutil, aby změnil v internetové diskusi názor:-) Gorille to dělá hezkou čtenost, ale už to pls všichni nechme být:-)

      Vymazat
  3. A ja by som nebol proti tomu, pokiaľ by to bolo rozumne napísané a podané, aspoň by to dalo Indymu definitívnu bodku a ukončilo jeho príbeh. Disney potom môže tú značku znásilňovať, koľko chce, originál Jones by ostal len jeden. Skôr sa bojím, ako vybruslia z pruserov, ktoré postave narobila štvorka(svadba,Shia ako Jones Jr.) ale tak či onak sa na Indyho poslednú výpravu teším asi viac, ako na čokoľvek iné. Len nech to vyjde.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Welcome to the internet... bože môj, v dnešnej dobe je takmer nemožné sa vyhnúť spoilerom. Beriem, ak vyjde v nedeľu GoT a niekto sa 2-5 dní, snaží preskakovať rôzne weby aby nevidel spoiler, ale sorry 7 mesiacov? To už je moc si myslím. Áno, je to blbé, to čo píšem, ale o tom je život a hlavne moja úplne prvá veta, to dobre vystihuje.
    PS: Sorry mr. Martin Škrabal za tento komentár, ale jednoducho musíte uznať, že stažovať sa na niečo na internete a ešte po takej dlhej dobe vyzerá veľmi.....hlúpo

    OdpovědětVymazat
  6. https://www.youtube.com/watch?v=eFIh436miW0
    to : tomas slanka, tady máš přímo video spoiler at na něj nemusíš čekat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky, ale epizódu VII som videl asi 4 krát, takže mne si prekvapenie nepokazil... chybička se vloudila :) stáva sa

      Vymazat
  7. Kokos sa snazim preskakovat weby len od siedmej rana tak do 9-10tej vecera a aj to je megatazke ...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.