úterý 17. května 2016

Trailer: Seriál Smrtonosná zbraň - budou Riggs a Murtaugh fungovat v televizi?

Televizní restart úspěšné televizní sérii má svoji upoutávku a tak můžeme podlehnout prvním dojmům.

CBS to loni zkusila s televizní verzí Rush Hour/Křižovatky smrti a moc jí to nevyšlo. Seriál po první řadě končí. Teď jsou na řadě FOXové, kteří se rozhodli přivést na obrazovky ještě silnější a legendárnější filmovou dvojici - Smrtonosnou zbraň.

Tvůrce přitom čekalo hned několik úkolů. Především obsadit obě role. Obzvlášť Clayne Crawford zněl přitom na papíře ve srovnání s Melem Gibsonem slabě. Rozpohybovaný vedle Damona Wayanse působí lépe, přesto se ale člověku při sledování toho, jak se ti dva dávají dohromady a opakují dějovou linku z filmu, vkrádá před oči hlavně originál. A pochyby.

Hollywood v současnosti v podstatě není schopný vyprodukovat poctivý akční film s dobrou buddy dvojicí a vydařenými hláškami, tady si ale někdo věří, že něco takového dokáže naservírovat každý týden. A tak se obávám, že i kdyby se v pilotu podařilo namíchat ten správný mix akce a humoru, udržet kvalitu během celé série bude prostě těžké. Na druhou stranu, nová dvojice jistou chemii má (na televizní poměry) a i když Riggs tu působí víc jako otravný vágusák a méně jako sex symbol a sympaťák (pro mě to tam není, ale lepší, než kdyby to byl jen hezký panák), šanci mu dám, protože trailer působí dojmem, že nějaká nadstandardní snaha o to, aby to dopadlo dobře, tu byla. A vy?

2 komentářů:

  1. Vypadá to naprd, ale šanci tomu dám.

    OdpovědětVymazat
  2. Skoda casu, mozno pre sucasnu mladez ale pre nas odkojenych na VHS tieto recyklaty len znecistuju serialove prostredie

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.