neděle 22. května 2016

Spider-Man: Homecoming - Michael Keaton zpátky ve hře, ve filmu budou dva záporáci!

Spider-Man: Homecoming vypadá s každou další zprávou zajímavěji.

Stejně rychle, jako se jeho jméno objevilo na seznamu možných účinkujících, z něj také v dubnu vypadlo. Jenže Michael Keaton je zpět a podle všeho s ním SONY znovu jedná o účinkování ve Spider-Manově sólovce.

SONY zjevně nechtějí ponechat nic náhodě. Podařilo se jim do filmu dostat Roberta Downeyho Jr a Keaton by projektu ještě dodal lesk.

Ve filmu se přitom objeví dva záporáci. Tím prvním bude Vulture (a předpokládá se, že právě toho si Keaton zahraje, jisté to ale není). Druhým zloduchem by měl být supergeniální  Tinkerer a pomůže mu vyrobit oblek s pomocí zbytků technologie, která v New Yorku zůstala po porážce Chitauri v Avengers.







Vulture aneb  vlastním jménem Adrian Toomes (přestože zatím není jisté, že ve filmu to bude Toomes) patří k nejstarším Spider-manovým protivníkům. Je také dlouhodobým členem Sinister Six, která se snaží Spideyho zničit a tak je dost možné, že Keaton se neobjeví jen v jednom filmu (pokud bude jeho rolí Vulture).

Otázkou také je, jak si s okřídleným manipulátorem prahnoucím po věčném mládí tvůrci poradí co se designu týče, přece jen jde o poněkud zvláštní postavu disponující křídly.  Keaton, který už si křídla zkusil v Birdmanovi, už podle posledních informací smlouvu podepsal, takže co nevidět se nejspíš dočkáme oficiální tiskové zprávy.


2 komentářů:

  1. Ja porad tak nejak doufam, ze se tam aspon mihne D'Onofriuv Kingpin. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tinkerer = zločinecký technik jménem 'Q' :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.