středa 13. dubna 2016

Trailer: Doctor Strange - otevřete svoji mysl, Marvel odhaluje další světy!

Natáčení sice skončilo teprve nedávno, ale první teaser trailer už je tady. A Doctor Strange vypadá zajímavě!

Pro Marvel je uvedení Doctora Strange dalším důležitým krokem vpřed v budování MCU. Nejen, že nejde o všeobecně provařeného hrdinu, ale od dosavadních superhrdinů se výrazně liší i svými schopnostmi. Čeká nás uvedení magických duševních sil a paralelních světů, díky kterým se v budoucnosti mohou dít nečekané věci. V jednu chvíli to dokonce působí, že Marvel natočil svůj komiksový Počátek, chybí už jen Zimmerovo ,,braaam". Výsledek by každopádně mohl být pozoruhodný.

Téma: Fanoušci vs fanoušci - Marvel vs DC, Star Trek vs Star Wars nebo Tým Jacob vs Tým Edward

Potvrzeno! Ben Affleck a Batman budou pokračovat!

Režie se ujal Scott Derrickson (V moci ďábla, Sinister, Chraň nás od zlého a také Den, kdy se zastavila Země). Autory scénáře jsou Jon Spaihts (Prometheus, Passengers) a C. Robert Cargill (Sinister) a kromě Benedicta Cumberbatche v hlavní roli nás čekají Chiwetel Ejiofor (12 let v řetězech) jako Baron Mordo, Tilda Swinton jako The Ancient One, Benedict Wong jako doctorův sluha Wong, Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Scott Adkins, Amy Landecker a Mads Mikkelsen.

Spider-manův sólový návrat má oficiální název!

Black Panther: Je to oficiální, režisérem je Ryan Coogler! A jako bonus přehled všech známých režisérů MCU fáze 3

2 komentářů:

  1. Batman Begins meets Inception ? :))

    OdpovědětVymazat
  2. Hooodně dobrý. Ty pouštní záběry mi připomněli Iron mana jedničku. Pak je to spousta ohýbání prostoru, které vypadá... dobře! Ale, ze všeho nejvíc se mi líbí postavy!!! A Benedict bude po Downeym tahounem MCU, jak se předpovídalo. Jsou to zkrátka Sherloci :-D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.