středa 13. dubna 2016

Potvrzeno! Ben Affleck a Batman budou pokračovat!

Zástupce Warner Bros Kevin Tsujihara na CinemaConu přišel s důležitým potvrzením.

Ben Affleck natočí svůj scénář sólovky Batmana a samozřejmě si v něm zahraje i hlavní roli. A to je v tuhle chvíli dobrá zpráva. Jakkoli je Batman vs Superman ne zrovna podařený film, má svoje světlé stránky a Affleckův Batman je jednou z nich.

Sám Affleck navíc v minulosti dokázal, že temné drama režijně zvládá s přehledem, takže jeho pojetí Batmana by rozhodně mohlo být zajímavé a je dobře, že se nenechal kritikou BvS odradit.

V tuto chvíli točí v Londýně první díl Justice League, který dorazí do kin na podzim 2017, čeká ho ještě dvojka a tak se k Batmanovi dostane kdo ví kdy, ale pomaličku těšit se už můžeme.

Jakého Batmana byste chtěli v jeho podání vidět? Co od něj čekáte?

Spider-manův sólový návrat má oficiální název!

5 komentářů:

  1. Smrť robina :) tú líniu by mohli sfilmovať, ako to batmana zlomilo

    OdpovědětVymazat
  2. Jako Batman nestál za nic . Jako Bruce Wayne celkem fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo! Přesně to jsem si říkal taky. Málo z představitelů mě o Waynovi kdy přesvědčilo tak jako Affleck, ale Batman no..

      Vymazat
  3. Batman vs Superman byl pecka film... kritizuji jenom ti co tomu prd rozumi a co se v komiksech nevyznají... už se ťěšim na další filmy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, protože tyhle komiksový filmy jsou tak oduševnělý, hluboký a inteligentní, že je dokáže ocenit jen filmový/komiksový guru a každý kdo kritizuje tomu "nerozumí"

      Mějte se hezky a kritiku si nechte pro filmy, lidem se obvykle něco líbí a něco nelíbí...

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.