čtvrtek 24. března 2016

Trailer: Deepwater Horizon - Mark Wahlberg pod vedením Petera Berga ve filmu podle skutečné katastrofy

Mark Wahlberg, Kurt Russell, John Malkovich, Gina Rodriguez, Dylan O’Brien a Kate Hudson - ti všichni se objeví ve filmu, ve kterém Peter Berg rozpoutá další ze svých sugestivních akčních dramat. Tentokrát uprostřed jedné z největších novodobých přírodních katastrof.

TOP 6: Nejzábavnější katastrofické filmy - Požár, emzáky, potopenou loď i létající krávu, to vše nabízejí následující hitovky

Není jediný důvod cokoliv namítat. Tak trochu obyčejní chlápci, ze kterých se stanou akční hrdinové, Wahlbergovi sedí. Drsná akce smíchané s dramatem Peteru Bergovi jde od ruky, i další herecké obsazení je skvělé a navíc je Deepwater Horizon podle skutečné události, což je věc, která vždycky dodává filmům na působivosti. Trailer v tuto chvíli výborně funguje jako první ochutnávka a buduje spíš napětí a očekávání, není ale pochyb o tom, že až se na vrtné plošině peklo otevře, Berg nás hodí v kině přímo do jeho chřtánu. Prodáno! O důvod víc těšit se na září, kdy by měl mít Deepwater Horizon premiéru.

Trailer: Daddy’s Home - Will Ferrell vs Mark Wahlberg v bláznivé komedii o dvou otcích

Wikipedie: Deepwater Horizon byla plovoucí vrtná plošina postavená v roce 2001. Vlastnila ji firma Transocean a do září 2013 byla pronajata firmě BP. Registrována byla v Majuru na Marshallových ostrovech. V září 2009 vyvrtala nejhlubší ropný vrt historie. Dne 22. dubna 2010 se plošina potopila při vrtání v Mexickém zálivu v důsledku exploze, ke které došlo o dva dny dříve. Samotný vrt však zůstal otevřen a začalo z něj unikat velké množství ropy. Havárie způsobila největší zamoření pobřežních vod ropnou skvrnou v historii Spojených států.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.