úterý 8. března 2016

My z Kačerova: Kačeří příběhy se vrací - podívejte se na první obrázek z nové verze slavného seriálu

Kačerov jak hurikán, k nám už míří...! Jste na to připraveni? Kačer!

My z Kačerova aneb Kačeří příběhy a slovensky Káčerovo patřili počátkem devadesátých let k nejpopulárnějším seriálům v Česku a na Slovensku (a nejen tam). Byl jsem v té době už gymnazista, ale tomuhle jsme prostě ani my neutekli. A pokud máte kačery z Kačerova rádi, tak se můžete těšit, protože seriál se vrátí s novými díly v roce 2017.

Tady je první obrázek...



A tady troška nostalgie pro dobrou náladu.



12 komentářů:

  1. Jestli takhle bude vypadat nová animace tak proti té původní je otřesná. Vypadá to hůř jak slavný lovec Pampalíny. Původní to nesahá ani po kotníky prostě hnus.

    OdpovědětVymazat
  2. Ani mě se ta nová animace nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  3. Věděli jste že píseň nazpíval Vilém Čok?? :D:D:D:D
    Kdo by to byl řekl?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vilém Čok, Ota Balage a Kamil Střihavka. Stejně tak u Rychlé roty.

      Vymazat
  4. Mě se ta nová animace celkem líbí.. nebo líbí. Prostě mě to tak neuráží jako diskutující výše. Linky jsou ostřejší, není to tak zakulacené. Prostě facelift byl nutný.. Jsem rád že to bude animace a ne všudypřítomná počítačová animace, kterou mám rád u filmu, ale když to vrazí do seriálu, působí to uměle a hnusně (viz. seriál Jak vycvičit draka)..

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna jsem začal sjíždět celé Kačeří příběhy (původní dabing)...tak mi to nekažte nějakou fotkou :D

    Teď vážně: je to jiný styl kresby, nedá se říct, který je lepší. Ale ten původní je prostě...pokud se oprostím od nostalgie, tak mnohem propracovanější...dýchá z toho nějaká atmosféra. Ten jednodušší styl vypadá...prostě jednoduše. Alespoň, že kačeři zůstali co možná nejvíc věrní své podobě. Pokud nebudou jednodušší i příběhy a zachová si to kvalitu, pak ani nová animace nemusí vadit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednodušší styl bývá jednodušší, obvykle.. Chudáci Bob a Bobek by mohli vyprávět, přesto nemůžeme tvrdit, že by jim to nějak škodilo. Záležet bude především na tom, jak se postavičky budou chovat rozhýbané :)

      Vymazat
  6. Ta kresba je agresivnější, ostřejší, odpovídá celkově současnému pojetí animovaných seriálů. Když se podívate na všechny nové animované seriály, tak to prostě nic moc učesaného není. Osobně mi to nevadí, byť ten původní styl je víc klasicky disneyovský, milejší, v dobrém slova smyslu líbivější.

    OdpovědětVymazat
  7. Kačeří příběhy ne My z Kačerova :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.csfd.cz/film/77115-my-z-kacerova/prehled/

      Vymazat
    2. My z Kačerova vzniklo omylem od Novy v programu a někdo to použil a používá. Od začátku to byly vždycky Kačeří příběhy, které tak více odpovídají i originálu. My z Kačerova je paskvil :)

      Vymazat
    3. Každopádně v nadpisu je záměrně obojí, nevěděl jsem jestli to náhodou časem někdo nepřejmenoval a nevysílalo se to později pod tím názvem - což se občas stává. Možná by bylo dobré na to upozornit na CSFD, protože to je brané jako ,,autorita"

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.