pondělí 8. února 2016

Bohové Egypta: Super bowl spot aneb když se 300 zkříží se Soubojem Titánů, změní se Gerard Butler na egyptského boha Seta

To celé na drogách.

Bohové Egypta zatím měli na gorille nulovou pozornost. První trailer jsem nějak nestihl zveřejnit kvůli ČSMT a předvánočnímu šílenství,  ani ne týden starý UK trailer kvůli nemoci, takže to samozřejmě v tomto článku sfoukneme společně se super bowl spotem.

Z mého pohledu je to trochu zoufalý film. Alex Proyas je nepochybně vizionář, ale z nějakého důvodu od roku 2004 a svého hitu Já, robot, nenatočil nic, co by stálo za zmínku. Ba co víc, on tak jako tak nenatočil skoro nic. A docela by mě zajímalo proč, protože s jeho talentem je to prostě škoda a to, že se pustil zrovna do přeplácaného mixu Třístovky a Titánů, kde se Gerard Butler jako Set snaží obnovit svoji uvadající kariéru a  Nikolaj Coster-Waldau prorazit na velkém plátně, tak úplně nechápu. Ale co už, snad ví, co činí a proč. Bohové Egypta do českých kin dorazí už 25. 2. 2016, takže už brzy se přesvědčíme na vlastní oči, co tahle podle trailerů naspeedovaná antická rubanice skutečně nabídne.

Super bowl spot



Trailer č. 1



Trailer č. 2



UK trailer

1 komentářů:

  1. Aj takéto filmy majú v kinematografii svoje miesto. Možno trochu prehnané, ale je to o egyptských bohoch, samo o sebe to nie je reálne, tak čo iné sa dá čakať? Ja sa na to teším.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.