neděle 24. ledna 2016

Trailer: Série Divergence: Aliance - takhle vypadá svět za zdí a je to pěkně sterilní nuda

Pokud bude nějak vypadat smrt kinematografie, pak takhle.

Sterilní nuda, ze které doslova čiší omalovánky na zeleném pozadí, které se už ani nesnaží působit realisticky a nemají daleko k tomu, jak vypadal zadní projekce v počátcích filmu.  Nic jiného mě u nového traileru k The Divergent Series: Allegiant nenapadá. Samozřejmě vím, že to je důchodcovský názor a žádný konec kinematografie nenastane, tajně ale doufám, že takovéto nadužívání digitálních technologií bude jednou (a možná už je) znakem nikoliv blockbusterů první kategorie, ale béčkových filmů, které nemají na to, aby točily víc v reálu. Výsledek tomu totiž alespoň podle traileru odpovídá. Ne, takto si vážně áčko nepředstavuji. V českých kinech od 10.3. 2016

6 komentářů:

  1. Tolik podobných světů jsem už viděl tolika různých filmech. Neodehrává se to nakonec všechno jenom v jednom universu?

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. hm... zřejmě filmový fajnšmekr...

      Vymazat
    2. Nejen, že ta holka moc hezká není, ale taky je neskutečně blbá, protože v druhém díle si podle knížky bez konzultace s režisérem ostřihala vlasy, takže vypadale na svůj kariérně nejdůležitější film ještě blběji než běžně.
      Pak to asi vzdalo i studio, a řeklo jim ať si třetí díl už spatlají jak chtějí, hlavně co nejlevněji.

      Vymazat
  3. Za mě - líbí se mi to. Proč ne. Obecně je zvykem, že když je to sága, nebo cokoliv na pokračování, tak ten poslední díl je jak naschvál ten nejhorší. I Hunger games sepsuli. Na základě toho pochválili Twilight ságu, že poslední díl nebyl až tak špatný v porovnání pokračování jiných ság.
    A líbí se mi ta hudba, je to milé.

    Katynka

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že se musím podívat na Lidskou stonožku, abych Tohle vymýtil z hlavy.. Zlatý HungerGames ... A nejlepší jsou ty emoce, a jak ti herci neumí hrát :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.