neděle 10. ledna 2016

Trailer: Free State of Jones - Matthew McConaughey natočil svého Patriota?

Free State of Jones jsem zmiňoval i v žebříčku 10 malých filmů, na které se těšit v roce 2016 - a voila máme tu jako na zavolanou trailer, kde McConaughey jižanské armádě solidně zatápí. Střílející vdovy? To chcete!

Free State of Jones natočil podle skutečné události režisér a hlavně scenárista Gary Ross, který má zatím velmi čisté konto. Nenatočil zatím filmů moc, ale co kousek to perla. Dostihové drama Seabiscuit, Městečko Pleasantville a první Hunger Games, které jediné mě z celé série opravdu bavily a byla na nich vidět jistá dávka inteligence. A teď přichází Free State of Jones, kde Matthew McConaughey znovu předvádí naplno svůj jižanský přízvuk a bojuje za svobodu (a Oscara?). Uvidíme, trailer zatím vypadá slibně, i když trošku televizně.

Mimochodem, film zřejmě nebude tak akční, jak se zdá. Štáb prý dokonce vyhradil z rozpočtu peníze navíc, aby pro úvodní bitvu sehnal víc kamer a komparsistů, aby vypadala dostatečně mohutně - a tím ospravedlnila následující drama. Z téhož důvodu je nejspíš v traileru i propálená scéna s vdovami. Studio se zkrátka snaží film prodat a akce k tomu pomůže. Premiéra by měla být v létě (ačkoli filmu by slušelo spíš podzimní předoscarové období), tak jsem zvědav, kolik Matthew v kinech vystřílí a zda se datum ještě nezmění.



1 komentářů:

  1. McConaughey? Fakt bych řekl že vidim Balea :D jako při první fotce zarostlýho Doc. Strange :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.