pondělí 28. prosince 2015

Assassin´s Creed: Michael Fassbender na další fotce, čeká nás konečně skvělý film podle skvělé hry?

Za necelý rok nás čeká premiéra filmové verze Assassin´s Creed. A tady je první foto z natáčení, které má aspoň trochu šťávu.


Až dosud jsme toho z natáčení Assassin´s Creed moc neviděli. Buď jen fotky z placu nebo trošku jalové promo fotky. Tohle vypadá ale na první fotku z filmu, ze které sálá atmosféra. Michael Fassbender na ní jako Callum Lynch společně se svojí parťačkou v podání Ariana Labed zjevně plánuje svoji další akci.



Kromě těchto dvou se ve filmu objeví i další uznávaní herci -  Marion Cotillard, Michael K. Williams, Jeremy Irons a Brendan Gleeson. Režie se chopil Justin Kurzel, který už s Fassbenderem natočil Mackbetha a tak je tu solidní šance, že tentokrát se dočkáme vydařené adaptace hry. 20 Century Fox nějakou úspěšnou sérii potřebuje a Assassin´s Creed by podle nich měl být příbuzným Batman začíná a Blade Runnera.


2 komentářů:

  1. "...Callum Lynch společně se svojí parťačkou v podání Ariana Labed zjevně plánuje svoji další akci."

    On to nikdy nehrál? Prostě tam naběhnout, všechny povraždit a je to!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve filmu to tak asi nebude ale hlavně je pravda, že potvrdil, že než se tomu upsal a koupil práva, nehrál to. Zahrál si to jen proto, aby pochopil, jak se ta postava hýbe a jaká je.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.