úterý 10. listopadu 2015

Baywatch: 7 prdýlek, které se uchází o hlavní ženskou roli

Ano, nadpis je sexistický,ale nechce mi snad někdo tvrdit, že tady se hledá herecký talent. Tady se hledají rty, prsa a zadek, které budou skvěle vypadat v červených plavkách po boku Rocka a Zaca Efrona. Takže kdo je ve hře?

Související: Hvězdy našeho mládí: Co dělají a jak vypadají herci z Pobřežní hlídky

Deadline.com, jeden z nejlépe informovaných amerických serverů, přinesl zprávu, že tvůrci si pro hlavní ženskou roli ve filmové verzi seriálu  Baywatch vybírají z těchto sedmi jmen: Alexandra Daddario (San Andreas), Nina Dobrev (The Vampire Diaries, The Perks of Being a Wallflower), Ashley Benson (Pretty Little Liars, Spring Breakers), Alexandra Shipp (Storm v X-men: Apocalypse), Shelley Hennig (Teen Wolf, Unfriended), Bianca A. Santos (The DUFF, Ouija) a Denyse Tontz (Big Time Rush, Dog with a Blog).

Fotka v tomto případě řekne víc než cokoli jiného, takže...koho byste vybrali vy?

Denyse Tontz

Alexandra Shipp

Nina Dobrev

Bianca A. Santos

Shelley Hennig

Ashley Benson

Alexandra Daddario 



Produkce rovnou také řekla, že v případě neúspěchu se hledání rozšíří a že se také může stát, že některé z těchto hereček skončí v jiné roli.

Mnohem důležitější jsou ale další fakta ohledně filmu. Rock potvrdil, že film, bude mít eRkovou přístupnost. Půjde  v něm o boj s ropným magnátem, který ohrožuje pláž, na které Rock a Efron hlídají.  Rock film také produkuje a režie se chopí Seth Gordon. Takže to celé zavání tím, že tohle bude spíš pokus o to vytvořit něco jako byla filmová verze Jump Street. Celkový tón byl měl být výrazně komediálnější a akčnější, což se mi úplně nelíbí, tohle mohl být akční rodinný film. Ale co už, Jump Street nás taky všechny překvapilo mile.

Baywatch patří k nejslavnějším seriálům všech dob. Dočkal se celkem 11 řad, vysílán byl v letech 1989-2001 a celkem vzniklo 243 epizod, ve kterých se vystřídala celá řada tehdy mladých a krásných herců, z nichž dost začalo později fetovat nebo prostě dopadli neslavně. Každopádně dnes nejsou už ani slavní, ani mladí a ani krásní.

Související: Hvězdy našeho mládí: Co dělají a jak vypadají herci z Pobřežní hlídky

8 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.