neděle 4. října 2015

Smrtonosná zbraň jako seriál? I to bude

Pokud jste si mysleli, že víc rebootů už být nemůže, tak omyl. Co z nějakých důvodů nejde restartovat v kině, šupne se do televize a hotovo. Takže nejen, že jsme nedávno museli zveřejnit shrnující článek 6 seriálů podle slavných filmů, ale teď si na seznam můžeme připsat další. Jedna z nejlepších akčních sérií všech dob Smrtonosná zbraň (Lethal Weapon) má namířeno do televize.

Související: TOP 10 policejních dvojic


Původní tvůrčí tým se na ní podílet nebude, přestože seriálu požehnal. Pilot napíše pro FOX Matt Miller (Chuck, Forever), který bude také executive producentem. 

Jakkoli je jasné, že seriálová verze nebude nejspíš tak našlapaná jako filmy, mohlo by to teoreticky fungovat podobně, jako funguje např. Hawai-Five-0. Natočit v televizi dobře vypadající akci už dnes není problém, horší je to s vtipnými dialogy, které nejsou schopny nabídnout ani blockbustery (kolik úderných hlášek místo chabých pokusů o ně například nabídlo Rychle a zběsile 7?). A samozřejmě, hodně bude záležet na castingu.

Související: Hvězdy našeho mládí: Smrtonosná zbraň - Co dělají a jak vypadají herci z prvního dílu klasické akční série?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.