středa 30. září 2015

Téma: Herci, kteří jsou stejně staří. A rozhodně byste to do nich neřekli

Čas je mrcha.

Na vzhledu prý nezáleží. Je to samozřejmě kec. Speciálně to platí pro Hollywood. Ne nadarmo se spousta celebrit snaží vypadat co nejlépe, co nejdéle. Některé hvězdy spoléhají na zdravou stravu a cvičení, jiné na plastického chirurga a další mají to štěstí, že mají dobré geny. Není tak překvapením, že zatímco někteří herci vypadají překvapivě mladě, jiní, stejně staří, jsou na tom podstatně hůře.

A tak, když je člověk vidí vedle sebe, nestačí se divit, že přišli na svět ve stejném roce.


 Jared Leto a Martin Freeman

Oba pánové se narodili v roce 1971, tedy, je jim 43 let. A popravdě, ani jeden z nich na to nevypadá. Přesto, hudebník a herec Jared Leto v tomto případě "vítězí". Nevíme, jak to dělá, ale stále působí, že je čerstvý dvacátník. Docela úctyhodné u muzikanta, o kterých se říká (a obvykle je to pravda), že nemají moc konzervativní způsob života.



Andrew Lincoln a Jim Parsons

Čtyřicet dva let, tolik je oběma seriálovým hvězdám, o kterých je řeč. Jak Andrew Lincolnovi z Živých mrtvých, tak Jimu Parsonosovi aka Sheldonovi z Teorie velkého třesku. Ovšem, zatímco Andrew vypadá na svůj věk, tedy muž v nejlepších letech, Jim působí jako by měl čerstvě po promoci.


Hafthór Júlíus Björnsson a Michael Cera

Pánové nejsou stejný ročník, ale dělí je od sebe nějakých sedm měsíců a to je opravdu velké překvapení. Kdo by to býval řekl, že představitel Hory ze Hry o trůny a ten cucák ze Scott Pilgrim proti zbytku světa, jsou skoro stejně staří. Hafthórovi je 26, Michaelovi je 27.



Thomas Brodie-Sangster a Liam Hemsworth

Pamatujete si toho caparta ze Hry o trůny? Tak už to není žádný junák, je mu 25 let. Ovšem, stále vypadá velmi ale velmi mladě. Rozhodně by člověk neřekl, že je mu stejně jako Liamu Hemsworthovi, mladšímu bratrovi Chrise Hemswortha. Jak Thomasovi, tak Liamovi je 25 let.



Jennifer Lawrence a Sarah Hyland

U dívek a dam není slušné se bavit o věku, ale myslíme, že Jennifer i Sarah to přežijí. Obě jsou mladé, přišly na svět v roce 1990. Ovšem, přestože Jennifer vypadá mladě, tak když se člověk podívá na Sarah z Takové moderní rodinky, asi by netipoval, že je oběma 24 let.



Michael J. Fox a George Clooney

Ani jeden z pánů si rozhodně nemůže stěžovat na to, že by k nim čas nebyl milosrdný. Oba stárnou dobře. Ovšem, zatímco Michael si stále zachovává svůj "dětinský" vzhled, tak George se sice vráskám a šedinám nevyhnul, ale v jeho případě mu to pomáhá s vizáží zralého elegána. Očividně, ani věk 54 let není překážkou, abyste vypadali k světu.



John Cho a Dwayne Johson

Snad to nevyzní jako stereotyp, ale o Asiatech koluje, že vizuálně nestárnou (nebo hodně pomalu) a John Cho je toho důkazem. Je mu sice 42 let, ale vypadá skoro stejně jako v době, kdy se objevil ve filmu Zahulíme, uvidíme (2004). John je překvapivě jen o pár měsíců mladší než aktuální miláček diváků Dwayne Johnson. Ten už jako puberťák nevypadá, ale není divu, ony se vám nějaké ty vrásky objeví, když každý den zvedáte v posilovně takového váhy.



Elijah Wood a Chris Evans

Oba sympaťáci se narodili v roce 1981 (v tomhle roce se narodilo hodně fajn lidí...), ale oba "stárnou" jiným způsobem. Zatímco z Chrise se stal charismatický chlapák, Elijah stále vypadá jako někdo, kdo by mohl hrát středoškoláka a nikomu by to nepřišlo divné.


Keanu Reeves a Nicolas Cage

Oba jsou ročník 1964. Zatímco Cage prochází pravidelnými změnami vizáže na plátně, Reeves vypadá pořád stejně, ale v civilu má výkyvy. Nedávno se objevily fotky, na kterých měl výrazně víc kilo, pak se ale opět dostal do formy.



Nikolaj Coster-Waldau a Nick Offerman

Nickovi je 45 let, Nikolajovi 44. A nevíme jak vy, ale my bychom nehádali, že přišli na svět pár měsíců po sobě. Nikolaj vypadá výrazně mladší. Ovšem, i kdyby měl vizáž dvacátníka, tak se na Nicka nechytá, vždyť je to Ron Fucking Swanson.



Michael Gambon a Chuck Norris

Ani to, že jste představitel jednoho z nejmocnějších čarodějů (jasně, že Brumbála) není dost, abyste to natřeli Chucku Norrisovi. Michael i Chuck se narodili v roce 1940, ale zatímco výtečný herec Michael Gambon seniora vzhledově připomíná, Chuck zřejmě vyděsil i stáří, které se mu úspěšně vyhýbá.

Která dvojice vás překvapila nejvíce?

13 komentářů:

  1. Popletli jste Hru o truny s Laskou nebeskou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne! Hrál v obou, jak v seriálu GoT, tak i v Lásce nebeské.

      Vymazat
    2. "Diskuter" popletl,ne Gorilla ,.-) !

      Vymazat
  2. Nevím jak to myslíte, Thomas Brodie-Sangster byl jako dětský herec mimořádně úspěšný, hrál v obou:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře ukradený článek z Kinobox.cz

      Vymazat
    2. Na Kinobox fakt nechodíme. Chodíme stejně jako oni na zahraniční servery, kde tyhle články vychází a odkud to berou v různých podobách všechny české filmové servery, takže to chce klid, než začnete plácat nesmysly.

      Vymazat
    3. Když už se přiznáváte k plagiátorství, co takhle nějaký vlastní článek?

      Vymazat
    4. Tak místo přebírání článků ze zahraničí zkuste napsat něco vlastního?
      Pardon to jsem napsal blbost,vždyť by to bylo moc pracný.

      Vymazat
  3. Pokuď se jedná o rozdíl mezi Keanu Reeves a Nicolas Cage tak Keanu vypadá tak, jak vypadá že používá dost krému na stárnutí, bylo to v jednom časáku, že se nestydí zajít si a zaplatit nějakou tu korunu za krémy, které vyhlazuí vrásky..

    OdpovědětVymazat
  4. Ať už ten článek vymyslel kdokoliv, podle mého názoru je to hloupost... Za prvé dávat umělecké fotky (Keanu Reeves, Jim Parson) vedle těch neuměleckých (Cage, Lincoln) je samozřejmě blbost kvůli retuši... dále pak srovnávat asiaty s černochama, kteří vypadají samozřejmě naprosto jinak, je další kravina...Co se týká hereček, tak tam já vůbec žádný rozdíl nevidím... Jim Parsons oppravdu vypadá na této konkrétní fotce sice mladě, ale bůh ví, jestli to také není náhodou fotka třeba z nějaké dřívější řady, třeba před pěti, šesti lety... A také porovnávat muže s plnovousem a bez něj není moc logické...Samozřejmě že muž s plnovousem vypadá mnohem starší než bez něj, přesně jako je to u Foxe (u které bych si i troufla říct, že si barví vlasy) a Clooneyho... Herce Bjornssona tedy vůbec neznám a je pravda že na 26 rozhodně!! nevypadá, ale řekla bych, že za to z velké části může posilování (možná i steroidy) a už zmíněný plnovous... Jediná dvojice se kterou souhlasím je Leto / Freeman, protože upravený Leto opravdu nevypadá na 43 (ovšem v některých filmech bych mu hádala i víc)... A ano, Cera a Brodie-Sangster vypadají mladě, ale podle mě přiměřeně na svůj věk...

    OdpovědětVymazat
  5. "S speciálně to platí pro Hollywood."
    "Ne nadarmo se spousta celebrity snaží vypadat..."
    "Pány nejsou stejný ročník..."
    "...že by k nim čas nebyl milosrdná."
    "Oba sympaťáci se narodila..."

    Týjo, zkuste si to po sobě někdy přečíst, než to vypustíte do světa.

    OdpovědětVymazat
  6. Hlavně tenhle článek je starý už minimálně několik týdnů!Takže Gorilla jako vždy s křížkem po funuse :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.