sobota 19. září 2015

Taken jako televizní seriál? Prodáno!

První díl Taken byl neskutečný nářez a jak známo, druhý a třetí díl byly provary, které bohužel vydělaly víc než jednička, takže Olivier Megaton, který za nimi stál jako režisér, má do budoucna o nabídky postaráno, i když je to fušer par exellence. No co už. Taken jako dojná kráva pořád ještě funguje a Luc Besson se rozhodl poždímat námětg i v televizi.

Takže pokud vás zajímá, jak přišel Bryan Mills ke svému balíčku velmi speciálních schopností, v plánovaném seriálu byste měli právě na toto dostat odpovědi. Seriál se sice bude odehrávat v současnosti, ale bude vyprávět o mladém Millsovi, který ještě nemá rodinu a pracuje jako agent. A samozřejmě, Liam Neeson se v tom neobjeví. Besson zkrátka vzal jen osvědčenou značku a plácnul ji na akční seriál, protože už ve filmu si dvakrát zkusil, že nálepka ,,Taken" potažmo ,,96 hodin" prodá všechno.

Na druhou stranu, pokud by se sešli dobří scenáristé a casting, mohl by to být fajn seriál, tyto pozice ale zatím obsazené nejsou a vše je teprve v počátcích.  Takže zatím se můžeme těšit a doufat, že pokud se celý nápad zrealizuje, dopadne to dobře.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.