úterý 1. září 2015

Pod kupolí/Under the Dome: CBS seriál po třech řadách odpískala

A s ohledem na sledovanost není divu.

Začalo to slušně. Seriál inspirovaný knihou Stephena Kinga byl docela povedený a co je pro stanici CBS důležité, také sledovaný. Ale během druhé řady, která nebyla zrovna povedená, klesla sledovanost o několik milionů diváků (u první řady usedalo k obrazovkám kolem 11 milionů, u další už jen sedm).

A situace se rozhodně nezlepšila ani během aktuální třetí sezóny, které dává šanci méně než pět milionů lidí. Málokoho tak asi zaskočilo, že CBS rozhodlo o zrušení. Třicátá devátá epizoda, kterou uvidíme 10. září a ponese jméno The Enemy Within tak bude úplně poslední.

Mrzí vás to nebo vám seriál chybět nebude?


5 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Cital som ze pribeh by mal byt ukonceny uz pred sezonou vedeli ze dostanu cancel tak aj povedali ze na konci tretej sezony budu vsetky veci vysvetlene. Tak dufam ze koniec bude dobry.

      Vymazat
  2. Ze seriálu se stal hroznej odpad.Takže je jen dobře že to skončí.Byť už to mělo radši skončit po první řadě.

    OdpovědětVymazat
  3. Tretia sezona je riadny shit mixnuty telenovelou,koniec prisiel podstatne skor ako u pretahovaneho haven,ktory dopozeral snad len serialovy masochista, a to som mal audrey tak rad,ale blbemu scenaru a stupidnym zapletkam sa skratka nedalo dalej...tak leto zakoncime

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle mě ani nepřekvapuje a ani nemrzí. Seriál se mi ze začátku hodně líbil, první řadu jsem doslova hltala, ale tuhle třetí... nějak to nebylo ono.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.