neděle 6. září 2015

Návštěvnost kin: Nový Kurýr dostal od recenzentů pořádně zabrat. A diváci se na něj také nehnali

Ne, že by se to nedalo čekat.

Tržby jsou aktuálně očekávatelně nižší, letní blockbustery vyčerpaly peněženky diváků, takže se projekt v žebříčku deseti nejvýdělečnějších filmů nechlubí zrovna astronomickými zisky. Na prvním místě je drama War Room, kterému stačilo 9,35 milionů, aby ukázalo konkurentům záda.

Ve čtvrtém týdnu od premiéry je na druhém místě hudební životopisný snímek Straigt Outta Compton. Ten si přišel na 8,85 milionů.

Nejúspěšnější novinkou je dobrodružná záležitost A Walk in the Woods. Recenze mluví spíše o průměrné podívané, tržby pak nejsou kdovíjak oslnivé. Film začíná s 8,1 milionem dolarů.

Restart Kurýra bude potřebovat další restart

Další Mission: Impossible kleslo od minulého týdne jen o 12,3 %, pokud se bavíme o tržbách a odnáší si 7,15 milionů dolarů.

Kurýr: Restart začíná s trochu nižší částkou, konkrétně s 7,13 miliony dolarů. To je o nějaké dva miliony méně, než s čím odstartovala jednička, nemluvě o dalších dílech, které na tom byly ještě výrazněji lépe. No, dalo se to čekat, když se hlavní role neujal Statham.

Nejnovější film Pierce Brosnana No Escape si nevede zrovna nejlépe. Po dvou týdnech je na šestém místě a připisuje si 5,45 milionů dolarů.

Animované překvapení z Mexika

Rozverná akční retro komedie Krycí jméno U.N.C.L.E. získala o dva miliony méně (3,45 milionů), ale film je v distribuci už čtyři týdny.

Na osmém místě se objevil animáč z Mexika Un gallo con muchos huevos, což je docela překvapení. Film byl nasazen jen do 395 kin. A přesto vydělal 3,4 miliony.

3,38 milionů patří hororu Sinister 2 a TOP 10 uzavírá pixarovský animák V hlavě (recenze) s 3,15 miliony.

Další týden tři novinky. Jedna od M. Night Shyamalana

Tři nové filmy si příští týdne užijí američtí diváci. Prvním z nich je drama 90 Minutes in Heaven o muži, který zemře, ocitne se v nebi, ale poté se vrátil zpět na Zemi a moc nadšený z toho není.

M. Night Shyamalan nedávno zabodoval se seriálem Wayward Pines, tentokrát se pokusí oživit svou zašlou filmovou slávu a to hororovou novinkou The Visit.

A nakonec tu máme thriller o milostném trojúhelníku nazvaný The Perfect Guy.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.