sobota 26. září 2015

Kráska týdne: Jaimie Alexander - potetovaná hvězda seriálu Blindspot má i vlastní záhadné kérky se skrytými významy

Jaimie Alexander samozřejmě ve skutečnosti potetovaná není (tedy ne tolik, tetování má a není jich úplně málo), ale díky seriálu Blindspot ji tak bude mít hodně lidí hodně dlouho zafixovanou. Známe ji ale už delší dobu.

Narodila se 12. března v roce 1984 v jižní Kalifornii, takže je jí 31 a prošla si klasickou kariérou hollywoodské herečky. Začínala v hororech (Rest Stop, Hallowed Groud), ale štěstí se na ni usmálo v televizi. Role Jessi v seriálu Kyle XY ji proslavila a nakonec přišla i role ve velkém filmu. V Thorovi sice nehrála prim, rozhodně se ale neztratila a jako Sif šanci využila na maximum.


Po Thorovi jí začalo nabídek přibývat. Objevila se v po boku Arnolda Schwarzeneggera v Konečnév Agents of S.H.I.E.L.D  si Sif dvakrát zopakovala a letos dostala šanci v Krizi. Kromě Sif v Thorovi (objevila se nejen v druhém dílu, ale dočkáme se jí i v Ragnaroku)  je ale zatím jejím největším úspěchem a nejspíš i tou očekávanou velkou rolí právě postava ženy bez paměti Jane Doe v novém seriálu Blindspot. Tetování, které na sobě v seriálu má, sice není její, ale sama o něm říká, že kdyby nebyla herečka a mohla, tak si ho nechá. Takto jí při každém natáčení víc než 200 tetování musí tři tatéři sedm hodin kreslit na tělo. Naštěstí vydrží několik dnů.

Jaimie má i pár svých tetování. Na pravém předloktí má kříž a písmena B,D,C,M což jsou iniciály jmen jejích čtyř bratrů (Brad, David, Chance a Matt). A o něco víš byste našli větu ,,A prayer for the wild at heart kept in cages". Na levém zápěstí má ,,ES", což je zkratka pro Elephant Shoe. Na levém boku má pak A-M, nikdy ale neprozradila, co znamená a stejně tak je záhadou i symbol na levém předloktí, který si navíc v roce 2011 nechala odstranit.















0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.