pondělí 3. srpna 2015

TEASER: Zoolander 2 - Nejlepší model všech dob je zpátky

Video dokazující, že je Derek stále ve formě. Hlavně intelektuální.


První Zoolander nebyl extrémním finančním úspěchem, při rozpočtu 28 milionů vydělal necelých 61 milionů dolarů, ale tahle komedie z modelingového prostředí si rychle získala kultovní status. Proto se tak dlouhé roky volalo po pokračování.

Zabralo 14 let, než se na něm začalo pracovat, ale nakonec se fanoušci Dereka a Hansela dočkají. Film se bude odehrávat zhruba deset let po událostech v jedničce, režie se ujal Ben Stiller, který dal dohromady (společně s Justinem Therouxem) i scénář.

Aktuálně byl uvolněn teaser, který ale neodhalí vůbec nic z příběhu a nedočkáme se ani žádných záběrů ze samotného filmu. Ovšem, to neznamená, že by nestál za zhlédnutí. Je totiž docela vtipný.

Česká premiéra je naplánována na 18. února příštího roku.

3 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Zoolender byl nekoukatelný film u kterého jsem se i jeho sledováním cítil trapně. Ben Stiller je rádoby komik který snad nenatočil koukatelnou komeii ve které by byl hlavním hrdinou, a nebýt filmu Walter Mitty (opravdu pěkná a čestná vyjíma) tak bych řekl, že nenatočil žádný vyloženě dobrý film. Škoda po Walterovi Mittym jsem si říkal že Ben konečně našel to kde by mohl trochu vyčnívat, ve filmech s lehkou nadsázkou které se neberou úplně vážně. Bohužel zůstává u trapných komedií ve kterých přehrává až na dřeň, za mne osobně tedy ne. Mimochodem to samé v bledě modrém by se dalo napsat o druhé "hvězdě" Zoolandera tedy o Owenovi Wilsonovi. A ti dva v jednom filmu jsou prostě katastrofa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to budeš asi jedinej široko daleko kdo tohle tvrdí. Ponecham zbytek jeho tvorby, ale zrovna Zoolander je v mnoha ohledech vyjímečná komedie, v neposlední řadě proto, že z jakého prostředí to je - male modeling. Nikdy předtim ani po tom se na podobnou tematiku nenatočilo. Některý hlášky a scény z toho filmu jsou kultovní.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.