pondělí 17. srpna 2015

Resident Evil: The Final Chapter - Ali Larter potvrdila, že půjde opravdu o poslední díl série

Je to tak a ne jinak.


Nedávno bylo oznámeno, že v dalším přírůstku do série Resident Evil, nazvaném The Final Chapter, opět uvidíme Ali Larter v roli Claire Redfield. A právě tato herečka nyní pro server IGN potvrdila, že se film nebude jmenovat "The Final Chapter" pro nic za nic:

"Vím, že to tak je. Není nám ale dovoleno cokoliv prozradit. Jsem vázaná tajemstvím, ale můžu vám říct, že scénář je neuvěřitelný. Opravdu chtějí ukončit celou sérii, takže je to trochu dojemné. Mít možnost vrátit se a zopakovat si roli Claire a můj vztah s Alice a Umbrella Corp. - víte, jsem nadšená, že jsem zpět. A myslím, že fanoušci budou ještě více nadšení. Kolik filmů má takovou fanouškovskou základnu a má šest dílů? Myslím, že je to výjimečné. Je to odkaz Milly a Paula. Jsem jim tak vděčná, že si mě vybrali, abych se v průběhu stala součástí toho všeho a nechali mě pokračovat v této jízdě. Zbožňuji to, že tu není sedm chlapů a jedna žena. Myslím tím, že jsou tu dvě ženy a nesoupeří spolu. Víte, bylo by snadné nechat je stát se součástí některých klišé, ale tohle je bezesporu film s ženskou silou."

Larter není samozřejmě jediným navrátilcem. Uvidíme i Millu Jovovich jako Alice, Wentwortha Millera v roli Chrise Redfielda, Shawna Robertse jako Alberta Weskera, Urba Johanna jako Leona S. Kennedyho. Vráti se měla také Bingbing Li v roli Ady Wong, ale nebude toho zřejmě schopna kvůli jiným závazkům. Na režisérské křeslo pak opět usedne Paul W.S. Anderson.

Film by měl do kin dorazi 27. ledna 2017.

Myslíte, že uzrál čas sérii ukončit nebo by pár dílů ještě snesla?

P. S.: Tak schválně, kdy se objeví reboot/restart/remake nebo spin-off? Odhadujeme, že brzy, protože série se svými tržbami blíží k hranici jedné miliardy dolarů. Jde tedy o nejúspěšnější videohrami inspirovaný filmový projekt.


5 komentářů:

  1. Hlavne at nenechavaj otevrenej konec.

    OdpovědětVymazat
  2. Hlavně ať to je poslední díl! Těch zaručeně posledních dílů, už tady bylo...

    OdpovědětVymazat
  3. z jakeho dilu je ta scena z uvodniho obrazku, nebo treba YT link na tu scenu?

    OdpovědětVymazat
  4. https://www.youtube.com/watch?v=CAdoPOT5xuA

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.