čtvrtek 13. srpna 2015

Komiksové novinky: Nováčci v obsazení seriálů Supergirl a Gotham. Black Panther na prvních fotografiích

A kdo namluví Jokera v Lego Batmanovi?

V seriálu Supergirl uvidíme několik zajímavých padouchů, to už bylo naznačeno v upoutávkách a teď k nim přibyl další. Konkrétně se jedná o postavu jménem Livewire.

V komiksu šlo zpočátku o záporačku, později se z Livewire ale stala hrdinka. V seriálové verzi se počítá s tím, že bude na straně těch špatných.

Nebude to poprvé, co se Livewire na obrazovce objeví, už byla k vidění i ve Smallville, kde si ji zahrála Anna Mae Routledge. V Supergirl její roli převezme Brit Morgan.

Pokud se budeme bavit o schopnostech této slečny, tak je tvořena elektrickou energií a také ji dokáže ovládat.

Lego Joker

Kromě toho, že se můžeme těšit na hraného "klauna zločinu" v Sebevražedném oddílu, tak ho uvidíme i ve filmu LEGO Batman, který se dostane do kin 9. února 2017. Titulní roli namluví Will Arnett a vypadá to, že jeho protivníka Jokera dostane na starost Zach Galifianakis. Právě on je těsně před podepsáním smlouvy.

Režii filmu obstará Chris McKay, který dohlížel na animaci v LEGO příběhu (2014). Scénář pak obstará Seth-Grahame Smith.

Nový záporák v Gothamu

K obsazení druhé řady seriálu Gotham se aktuálně přidává Leo Fitzpatrick. Ten by měl ztvárnit Joea Pikea, vůdce gangu, který si říká The Pike Brothers. Tvůrci oznámili, že půjde o postavu, která vznikla speciálně pro seriál. Typickým znakem této zločinecké organizace budou sklony ke žhářství.

Lea jsme mohli vidět například v seriálu The Wire - Špína Baltimoru. Kolik prostoru dostane v Gothamu zatím není známo.

Druhá řada začíná 21. září.

Black Panther je tu

Natáčení Captain America: Občanská válka je v plném proudu a tak se objevují další a další fotografie z placu. Nejinak je tomu i dnes, server Comingsoon.net přinesl hromadu nových fotografií a kromě toho, že jsou na nich dubléři Chrise Evanse a Sebastiana Stana, je na nich k vidění i kaskadér zaskakující za Chadwicka Bosemana, který ztvárňuje Black Panthera.

Můžete se tak podívat na to, jaký je jeho kostým. Na první pohled tedy žádná sláva, ale doufáme, že v postprodukci se s tím filmaři poperou a finální verze bude vypadat o poznání lépe.

Premiéra filmu je naplánována na pátého května příštího roku.












0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.