čtvrtek 13. srpna 2015

TOP 5: Nejzábavnější seriálová camea

John Constantine se chystá do Arrowa. A my se na to těšíme. Stejně tak nás potěšila i následující camea.

Hlavně (ale nejen) velké televizní fandy jistě potěší, když se nějaká známá osobnost objeví v oblíbeném seriálu. V těchto případech jsme juchali my. A ne málo.

5. Brad Pitt v Přátelích

Lamač ženských srdcí Brad Pitt si zahrál epizodě The One with the Rumor a to spolužáka Rosse Gellera (David Schwimmer). V seriálu se objevil v době, kdy měl vztah s Jennifer Aniston, představitelkou Rachel. A scenáristé si to vychutnali, když Pittovu postavu napsali tak, že Rachel intenzivně nesnášela. Oba herci si to užili a s nimi i divák, který se musel skvěle bavit, když házel Pitt nenávistné pohledy na svou tehdejší lásku.



4. Bryan Cranston a Catherine O´Hara ve Studio 30 Rock

Herec, který si získal srdce diváků díky Perníkovému tátovi si ve skvělém komediálním seriálu Studio 30 Rock zahrál manžela matky Kennetha (Jack McBrayer). A fanoušci zmíněného Perníkového táty se museli popadat smíchy za břicho, když viděli, jak odlišnou postavu Bryan Cranston ztvárnil. Ale Catherine se nenechala zahanbit a ve své roli Pearline také zazářila. Ve Studiu 30 Rock bylo nespočet různých cameo výstupů, ale právě tenhle nám utkvěl v paměti nejvíce.




I Teorie velkého třesku nabídla (a ještě určitě nabídne) nespočet různých "návštěv" celebrit. A těžko mezi nimi vybírat tu, která byla nejzábavnější. Nám se ale asi nejvíce líbila Carrie Fischer, která byla k vidění v epizodě The Convention Conundrum. Právě v ní proháněla Jamese Earla Jonese a Sheldona (Jim Parsons) s baseballovou pálkou, poté, co jí zazvonili na zvonek a utekli.



2. George Lucas v O.C. 

Když už jsme u těch Hvězdných válek, tak prostě musíme zmínit jejího duchovního otce George Lucase, který se objevil v seriálu O.C., konkrétně v epizodě The O.Sea. Lucas "ztvárnil" sám sebe a poskytoval radu jednomu z hrdinů (ve videu španělsky :)). Pro mnohé bylo překvapením, že se George objevil zrovna v tomto seriálu, ale důvod byl prozaický, šlo o součást promokampaně u příležitosti uvedení Pomsty Sithů. 



1. Danny Pudi ve Městě žen

Všichni fanoušci skvělého sitcomu Community/Zpátky do školy určitě znají frázi "Šest řad a film". Tu pronášela postava Abeda (Danny Pudi) ve spojitosti s jiným skvělým seriálem Město žen. A tak bylo hodně milé překvapení, když se v něm Danny objevil (epizoda Something Good Coming). Ovšem, ještě předtím se dva herci z Města žen a to Busy Philipps a Dan Byrd mihli v Community (epizoda For Few Paintballs More). A protože máme oba seriály moc rádi, tak nás to opravdu zahřálo u srdce.

Které seriálové cameo patří k vaším oblíbeným?

4 komentářů:

  1. Epizoda "Greendale Team Member" v Community neexistuje. Jednalo se o epizodu "For a Few Paintballs More" (2x24).

    OdpovědětVymazat
  2. Bruce Willis v Přátelích

    OdpovědětVymazat
  3. Oh yeah, Bruce Willis byl pro mě daleko víc v Přátelích, než Brad Pitt. Jeho role byla prostě boží :)

    OdpovědětVymazat
  4. Navíc je v Cougar Town jako bonus v tu chvíli i Subway tedy ne přímo Subway ale Subway. ;)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.