středa 5. srpna 2015

Komiksové novinky: Další ukázka ze Supergirl. Režisér Jon Watts o své lásce ke Spider-Manovi

A kdo si zahraje ústředního záporáka v seriálu DC´s Legends of Tomorrow?

Pro ty, kteří se o seriál DC´s Legends of Tomorrow zajímají, není žádným překvapením, že ústředním protivníkem nesourodého týmu hrdinů a padouchů bude Vandal Savage. Tenhle extrémně starý a nesmrtelný záporák je komiksovým fandům velmi dobře známý a tak je dobře, že po něm stanice The CW sáhla.

Aktuálně tahle postava našla svého představitele. Jde o dánského herce Caspera Crumpa, který má opravdu ten správný démonický kukuč, který se pro postavu Vandala hodí. Poprvé ho (stejně jako Hawkmana v podání Falka Hentschela) uvidíme v crossoveru The Flashe a Arrowa a poté přejde do Legends of Tomorrow.

Premiéra zatím nebyla stanovena, ví se jen, že bude příští rok.

Jon Watts mocinky moc miluje Spider-Mana

Jako hromada jiných tvůrců, i Jon Watts, režisér nové sólovky Spider-Mana tvrdí, že už od dětství postavu, o které bude natáčet film, miloval. A bude muset dokázat, že nekecá, protože samozřejmě není prvním, kdo představí Petera Parkera světu. Je už v pořadí třetí. Ovšem, Watts očividně nelže, protože Spider-Mana opravdu zbožňoval už od dětství:

"Měl jsem takový ten kreslený sešit, kde jste se učili malovat Spider-Mana. Byla tam prázdná políčka, která jste museli doplnit, pak jen políčka s obrysy a plná políčka a na vás bylo, jestli budete malovat tužkou, inkoustem, vybarvovat nebo jestli budete spisovatel. Byl jsem tím sešitem posedlý. Nosil jsem ho do školy každý den, dokud jsem pomalu nevyplnil a nevybarvil každé políčko a to bylo v éře Todda McFarlenea (proslulý komiksový tvůrce, který pracoval také na Spider-Manovi, pozn. redakce), což bylo skvělé. Byl jsem opravdu posedlý komiksy a tak je skvělé každý den trávit čas v kanceláři čtením komiksů a dohánět, co jsem nestihl." 

Je sice pěkné, že má komiksy a speciálně ty o Pavoučím muži rád, ale to ještě neznamená, že svou lásku dokáže promítnout na plátno v té správně formě. Budeme jen doufat, že ano, protože nevíme jak vás, ale nás už neustále představování Spider-Mana začíná pomalu nudit.

Premiéra dalšího filmu je naplánována na 28. července 2017, hlavní roli ztvární Tom Holland. Toho ale uvidíme v kostýmu Spider-Mana dříve, konkrétně v Captain America: Občanská válka, který startuje 5. května příštího roku.

Supergirl poznává mamču

Nebudeme se tvářit, že Supergirl je naším nejočekávanějším seriálem, ale pořád tiše doufáme, že má určitý potenciál. Většina dosavadních ukázek nás tedy nepřesvědčila, spíše očekáváme hodně "teen" záležitost, což není něco, o co bychom vysloveně stáli, ale nebudeme ještě vynášet soudy a počkáme si, jak to dopadne (dobrá, víme, že pilotní epizoda už se dá zhlédnout, ale nebylo by to poprvé, kdy první díl není nic moc a další příjemně potěší). Aktuálně nám tvůrci nabízejí další ukázku ze série, tentokrát se hlavní hrdinka (Melissa Benoist) setkává se svou matkou (Laura Benanti).

Supergirl startuje 26. října.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.