pondělí 24. srpna 2015

Den nezávislosti 2: Padla poslední klapka. A co od filmu očekávat?

Šmejd z vesmíru se vrátí.

Trvalo to sice nějakých 19 let, ale nakonec se opravdu dočkáme dalšího dílu Dne nezávislosti (respektive hned dvou). Režii filmu Independence Day - Resurgence si vzal opět na starost Roland Emmerich a další dobrou zprávu už také víme nějaký ten pátek, vrátí se spousta lidí z původního projektu (vyjma Willa Smitha, který se sice objevit měl, ale nakonec k tomu nedojde).

Aktuálně bylo oznámeno, že padla v Novém Mexiku poslední klapka a film míří do postprodukční fáze, abychom si 23. června 2016 v kině užili pokračování sci-fi blockbusteru, který nás před lety skvěle pobavil.

Pokud jde o to, jak tvůrci popisují film, tak je to takto:

"Vždy jsme věděli, že se vrátí. Poté, co Den nezávislosti změnil žánr, další epická kapitola nabídne spektákl globálních rozměrů v neuvěřitelném měřítku. Různé země světa použily získanou mimozemskou technologii, aby společně vytvořily obranný program na ochranu Země. Ale nic nás nemohlo připravit na vyspělou a neuvěřitelnou mimozemskou sílu. Pouze důmyslnost několika odvážných mužů a žen může zabránit zničení našeho světa."

Ono se to dalo popsat asi jednodušeji - Pár sympaťáků bude hláškovat, zabrání invazi a bude to dělat hodně boom. Však asi víte, co od Emmericha čekat.

Těšíte se?

3 komentářů:

  1. A zase to bude USA, co nás všechny zachrání... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A někdo z Asie, aby na film chodilo i asijské publikum :)).

      Vymazat
  2. Bude to asi opravdu hodně velké, snad to neudělá jedničce ostudu.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.