středa 15. července 2015

X-Men: Apocalypse - "Rejža" Bryan Singer promluvil o dalším přírůstku do "x-mení" série

Co pěkného prozradil?


Premiéru bude mít film X-Men: Apocalypse 19. května příštího roku, natáčení zatím probíhá nějakých pět týdnů, ale i tak tvůrci ukázali na Comic-Conu první video. To chvíli kolovalo po internetu (samozřejmě, v ne zrovna oslnivé kvalitě), ale 20th Century Fox se intenzivně snaží ho smazat a docela se mu to daří.

Nevadí, snad se brzy dostane ven oficiální cestou. Ale než se toho dočkáme, můžeme si vychutnat pár informací, které prozradil režisér filmu Bryan Singer během rozhovoru pro Yahoo. Těšit se podle něj můžeme na:

"...momenty a použití superschopností X-Menů, které jste dosud neviděli a akci epických rozměrů a bude toho v sázce hodně, tím myslím osud světa. Apocalypse je skvělá postava. X-Meni se vždy točili kolem boje mutantů a lidí. Tohle ale bude trošku jiné, vypořádává se to s konceptem starodávného mutantství, bohy a lidmi. Zabývá se to tématy, která jsou globální. Apocalypse nedělá rozdíly mezi lidmi a mutanty, ale pouze mezi slabými a silnými. Jeho charakter je nesmírně podmanivý."

A co můžeme očekávat od postav, které už známe, ale tentokrát se objeví v mladší verzi (řeč je například o Storm, Nightcrawlerovi, Jean Grey nebo Cyclopsovi):

"Jsou to velmi odlišné postavy, než kterými byli v X-Men, X-Men 2 a X-Men: Poslední vzdor. Nacházejí se v období jejich životů, kdy jsou naprostým opakem toho, čím se stanou. To je pro mě vzrušující, vzít postavy vytvářené tolik let a převrátit je o 180 stupňů a ukázat, jak se vyvíjely a začaly."

A co kostýmy? Dojde na umírněné černé obleky nebo se snad můžeme těšit na to, že postavy budou oblečeni do něčeho, co bude více odkazovat na jejich komiksovou předlohu?

"X-Meni jsou něco jako bojový tým, takže jsme se vždy snažili být realističtí, dali jim bojové uniformy, pilotní obleky a podobně. V X-Men: První třída, které jsem produkoval a napsal příběh, jsme se vrátili k originálním barvám původních kostýmů z komiksů z roku 1963. Řeknu, že v X-Men: Apocalypse je šance, aniž bych chtěl něco prozradit, co se může přiblížit tomu, co byste pane X-Men zpravodaji, chtěli vidět. Já vím, že mě to zajímá, vždy jsem to chtěl udělat správně."

A pravdou je, že například Jubilee (Lana Condor) se svým vzhledem hodně blíží své komiksové verzi, tak uvidíme, zda to bude platit i pro ostatní.



Jak se na nové X-Meny těšíte?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.