úterý 21. července 2015

Trailerová lavina: Upoutávka na novou pixarovku Hodný dinosaurus, čtyři TV spoty k Mission Impossible - Národ grázlů a video z druhé řady Farga

Videa z chystaných hitů.

Pixar dal svým filmem V hlavě (recenze) vědět, že stále kraluje žánru animáčů a nehodlá ve své snaze polevit. Jeho dalším počinem bude Hodný dinosaurus, který dorazí do kin 26. listopadu tohoto roku.

Zápletka projektu je docela zajímavá. Operuje s myšlenkou, že asteroid, který údajně vyhubil dinosaury, minul Zemi a obří tvorové tak přežili.

Nápad je to rozhodně lákavý, tak jsme moc zvědaví, zda z něj Pixar uková film, který opravdu pobaví celou rodinu. Obvykle se mu to daří.



Další nesplnitelná mise

Ještě dříve, než se objeví Hodný dinosaurus, si budeme moci užít další díl série Mission Impossible, tentokrát s podtitulem Národ grázlů. K vidění bude od 30. července a dosavadní materiály vypadají dobře.

Ale pokud vám to nestačilo, tak tady máte další TV spoty, které vás snad přesvědčí, že se máme na co těšit.









Seriálová pecka o sobě dává vědět

A nakonec tu máme trailer na druhou řadu výtečného seriálu Fargo. Tu uvidíme na podzim na televizní stanici FX. Tentokrát se vydáme do roku 1979.

2 komentářů:

  1. Tak další dinosauří dobrodružství si určitě nenechám ujít. Také bych přivítal návrat filmu Dinosaurus, když už jsou teď ty pravěká (křídová) monstra zase v kurzu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mission Impossible mě neba a Fargo nesleduji. Good Dinosaur ale vypadá skvěle. A skvělý může být už i díky tvůrvům (Nemo byl super, V hlavě je prej ještě lepší). Ale animace, ta je vynikající :3

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.