čtvrtek 9. července 2015

Komiksové novinky: Nové promo na Supergirl. Kdo by si mohl zahrát tetičku May v novém Spider-Manovi

A vtipná fotografie s Deadpoolem.


Comic-Con se šupem blíží, takže je jasné, že se můžeme těšit na hromadu informací (nejen) z komiksového světa. A už je to tady. Například Deadpool přišel s novou fotografií, která se Comic-Conu přímo týká. A nebyl by to náš oblíbený antihrdina, aby nenabídl vtipný obrázek.

Tetička May s mladší tváří

V universu Spider-Mana je hromada ženských postav, ale jednou z nejvýraznějších je tetička May, žena, která se ujala Petera Parkera a společně se svým manželem Benem ho vychovala. V zatím poslední reinkarnaci Pavoučího muže ji ztvárnila Sally Field, ale v dalším sólovém filmu, na kterém bude Sony spolupracovat s Marvelem, si ji samozřejmě zahraje někdo jiný.

Už možná víme kdo. O účasti jedná Marisa Tomei. To je na první pohled zarážející, vypadá na roli mladě. Sice už to není žádná školačka, je jí padesát, ale ve většině mutací byla tetička May mnohem starší. Jestli herečku hodlají namaskovat nebo nová filmová verze bude výrazně mladší, to se ještě uvidí (pokud bude vůbec Marisa obsazena). Rozhodně je to ale zajímavá volba.

Spectacular Spider-Mana uvidíme v roce 2017, ale ještě předtím se nový Pavoučí muž s tváří Toma Hollanda objeví v Captain America: Občanská válka a to 5. května 2016.

Další ukázka ze Supergirl

Nějaká videa (i trailer) ze Supergirl už jsme viděli (a dokonce unikl na internet i pilotní díl, ale pšššt), ale zatím nás nepřesvědčila, že tohle bude záležitost, kterou vidět chceme a musíme. Na náš vkus působí až moc "teen".

Tentokrát tvůrci přicházejí s dalším promem. V tom byly puberťácké motivy docela utlumeny a soustředí se hlavně na akci, ale pořád to prostě není ono.

Seriál startuje 26. října, tak uvidíme, zda nás nakonec mile překvapí. Ale moc v to nedoufáme.

2 komentářů:

  1. Marisa ma asi smlouvu s dablem.Je to furt rostenka :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tvl, nejdriv Holland a ted Tomei? Zacinam se o dalsi filmove zpracovani osudu meho oblibeneho hrdiny docela bat...To i ta Sally Fieldova je lepsi (a ta se do te role taky vubec nehodila, ikdyz ji mam jinak rad).

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.