čtvrtek 9. července 2015

Comic-Con 2015: Den první

Už to začalo. UŽ TO ZAČALO. Svátek všech geeků a nerdů v americkém San Diegu odstartoval a tak v následujících pár dnech budeme zavaleni hromadou informací, které se týkají komiksů, filmů, seriálů, hraček atd. atd. PRŮBĚŽNĚ AKTUALIZUJEME.

Video lákající na Hunger Games: Síla vzdoru 2. část.



Dva postery k filmu The Last Witch Hunter.




Další klip z Ant-Mana.



Nový plakát k Fantastické čtyřce.



Režisér Duncan Jones prozradil pár informací o videoherní adaptaci Warcraft.

Ryan Reynolds v interview o Deadpoolovi i sci-fi Nesmrtelný.



Uveřejněn byl trailer k seriálu Blindspot, ve kterém Jaimie Alexander ztvárňuje ženu, která ztratila paměť, ale je pokryta podivným tetováním. Právě ona se probudí nahá na Time Square. Agent FBI Sullivan Stapleton začne zvláštní případ vyšetřovat, díky čemuž je vtažen do konspirace, která může změnit svět. Seriál startuje 21. září.



Zombíci už dávno nejsou jen "hrdinové" postapokalyptických thrillerů, ale i komedií. A další z nich je Scouts Guide to the Zombie Apocalypse. Zápletka je sice inspirovaná klasickými filmy - partička netradičních osobností se dá dohromady, aby přežila ve světě zamořeném nemrtvými, ale vše bude okořeněno o hodně černý humor. Tady je první klip.



Na Comic-Conu samozřejmě nesmí chybět ani Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti. Návštěvníci si tak mohou užít pohledu na kostýmy hlavních hrdinů. Fotografie nabídl server Comingsoon.net







1 komentářů:

  1. Mojim najväčším očakávaní z tohto ročníka je panel seriálu Sense8. Dúfam, že oznámia obnovenie na 2.sériu

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.